Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Koronavirüs Hakkında Sosyal medyada Panik yaratan hainler Var!

16.03.2020
546
A+
A-
Koronavirüs Hakkında Sosyal medyada Panik yaratan hainler Var!
2223
Koronavirüs Hakkında Sosyal medyada Panik yaratan hainler Var!

Koronavirüs Hakkında Sosyal medyada Panik yaratan hainler Var!

Koronavirüs bir yandan sosyal medyada panik yaratanlar bir yandan biz hangisiyle uğraşalım şimdi. Ülkemizin insanlarını kandıracak ve bu şekilde daha önce yapamadıklarını yapacaklarını zanneden uyuzlarla mı uğraşalım. Bu tür sosyal medyada yayılan sahte haberleri okuyup her kes tanıdık çevresine gönderirse al işte çık işin işinden.

Bugün sağlık bakanımız Fahrettin Koca koronavirüsle ilgili yayılan ve milleti paniğe sürükleyen hainler için bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüsle ilgili sosyal medya ve WhatsApp’tan “gizli belge” adıyla yayılan görselin gerçek dışı olduğunu bildirdi. Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın.” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twiter üzerinden yaptığı açıklamada, “Sosyal medya ve Whatsapp’tan yayılan “GİZLİ” belge GERÇEK DIŞIDIR. Panik yaratacağı bilinerek UYDURULMUŞTUR. Güven kaybına yol açarak, 82 milyonun zaafa düşmesini amaçlayanlar var. 

Hassasiyetinizle oynayanlar var. Şans tanımayın. DOĞRU HABER, RESMEN YAPILAN AÇIKLAMADIR.” ifadelerine yer verdi. 
Etiketler: Sosyal medya, WhatsApp, Twitter, Pinterest, Koronavirüs Hakkında Sosyal medyada Panik yaratan hainler Var

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.