Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Harry Potter: Hogwarts Mystery MOD 2.0.5 Sınırsız Enerji İndir 2020 android

04.03.2020
376
A+
A-
Harry Potter: Hogwarts Mystery MOD 2.0.5 Sınırsız Enerji İndir 2020 android
22
Harry Potter: Hogwarts Mystery MOD 2.0.5 Sınırsız Enerji İndir 2020 android

Harry Potter: Hogwarts Mystery MOD 2.0.5 Sınırsız Enerji İndir 2020 android

Dünyaca ünlü kurgusal romanın hayranları için Harry Potter şimdi efsanevi sihirbazlar dünyasına katılma şansına sahip olacak. Kendi karakterlerinizi belirleyin, istediğiniz Hogwarts Akademisine katılın, tarihi Hogwarts Kalesi’nde kalın, büyücü çırak yolculuğunuza başlarken burada sırları keşfedin.
En sevdiğiniz sihri öğrenin, okul arkadaşlarınıza heyecan verici düelloda katılın, serideki en ünlü karakterlerden bazılarıyla tanışın.
Harry Potter: Hogwarts Mystery (MOD, Sınırsız Enerji) – güzel grafiklere sahip Harry Potter filmine dayanan bir oyun.
İçinde, büyüyü Hogwarts’ta kendiniz öğrenebilirsiniz. İksirler pişirin, gizli odaların gizemlerini inceleyin ve tüm dünyayı keşfedin. Hogwarts’a saldıran kötülüğü yen.

MOD Ultra:

Sınırsız Enerji (satın almak ve azaltmak için ücretsiz) Satın alınan taşlar kalıcıdır. Bu, modu yükleyebilir, patlayana ve orijinal oyunla oynamaya devam edene kadar mücevher satın alabilirsiniz. Mücevherler hesabınıza kalıcı olarak kaydedilecektir =)
Anında İşlemler

Bir göreve başladığınızda ilerlemeyi spam yapabilirsiniz =)

Sınırsız Taşlar Mücevherleriniz

tükense bile esas olarak her şeyi satın alabilirsiniz. Dikkat: Mücevherleriniz olduğunda bunlar kullanılacaktır. Ama 0 taş kalmışken hala satın alabilirsiniz. Ama mücevherlerin kendisini satın alamazsınız.

Sınırsız Paralar

Oyun içi tüm şeyler için değil, çoğu için çalışıyor. Mücevherlerde olduğu gibi, bu da uygulama içi satın alma anlamına gelmez.
Ülke Kilidi Yok
Bazı ülkelerde bu oyun normalde oynanamaz, şimdi herkes oynayabilir =)
Hile Algılaması Yok

VİDEOLU ANLATIM
İNDİR RAR ŞİFRESİ: www.okuokubil.com

HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR >> ?

Etiketler: Harry Potter: Hogwarts Mystery MOD 2.0.5 indir, Sınırsız Enerji İndir, android

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.