Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Defense Legend 3 Future War v2.5.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2020

03.03.2020
348
A+
A-
Defense Legend 3 Future War v2.5.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2020

22
Defense Legend 3 Future War v2.5.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2020

Defense Legend 3 Future War v2.5.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir 2020

Kule Savunma 2 sona erdi: karanlık güçler püskürtüldü. Bununla birlikte, bir kısmı kaçtı ve dünyamıza saldırmak için güçlerini uygulamayı planladılar.
Defense Legend 3: Future War, Tower Defense_Defense Legend 2’nin benzersiz özelliklerinin bir benzeridir ve aynı zamanda geliştiriyor. Buna ek olarak, Defense Legend 3: Future War gibi yeni özellikler de ekledi: süper kahramanlar, silah çeşitliliği, harita çeşitliliğü gibi.
YENİ ÖZELLİK
Süper kahramanlar Defense Legend 3: Future War için fark yaratan yeni bir özelliktir. Ayrıca, oyuncuların yeni taktiklere sahip olmalarına yardımcı olmak için silah sürekli güncellenecektir. Eşzamanlı olarak, kötü güçler sürekli olarak oyuncuları zorlaştıran yeni yaratıklar geliştirir. Oyuncular onlarla başa çıkmak için esnek stratejilere sahip olmalıdır. Düşmanın patronu, oyuncular için zorluğu artıran savaşta doğrudan yer alır.
ÖĞELER
Savunma Efsanesi 3: Gelecek Savaşı, Kule Savunma 2: Savunma Efsanesi 2’de zafer getiren silahları miras alır ve geliştirir.
+ LDC-055-G3 (kara mayını konsorsiyumu_generasyonu-III): Çok sayıda düşman birliği olması durumunda üçüncü kuşak kara mayını destekler.
+ UXO-W-II (Patlamamış mühimmat dalgaları-II): İkinci nesil ses dalgaları, önceki nesle göre daha fazla güçle yükseltilir, düşmanları büyük ölçekte yok eden ses dalgaları üretir.
+ IA-III (Buz Devri-III): Buz dalgası yolda tüm düşmanları belirli bir süre dondurur.
+ BF1-III (gizli bombacı – gelecek-III): Büyük düşmanları yok etmek için bomba taşıyan beş uçaklı üçüncü nesil BF1 Savaş Ekibi.
+ Hellfire Area II: Yoldaki tüm düşmanları yok eden daha hızlı hızlı ateş ile cehennem ateşi alanını yükseltin.
+ Supergun-FII: Nükleer savaş başlığına sahip bir top gibi çalışan Supergun-F’nin Versiyon II. Korkunç yıkım. Atış menzili sınırlı değil. Sürüm II otomatik saldırı özelliğiyle yükseltildi.
+ WR-II (Tekerlek biçici): Ölüm çarkı simgesine sahip silahlar her zaman düşmanın dehşeti olacaktır. Sürüm II yükseltildi ve düşmanı daha iyi arar.
+ ABS-II (Hava Bombası Fırtınası): Süper silahlar ordu tarafından yapılır. Silahlar havadaki enerjiyi birleştirir ve düşmanları öldürmek için büyük miktarda enerji salar.
+ Ordu sadece eski silahları yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda karanlık güçlerle savaşmak için yeni silahlar geliştirir.
MOD:
1. Sınırsız Para
KURULUM:
Aşağıda vermiş olduğum linkten gerekli dosyaları indirip kurun ve yükleyin.
VİDEO OYUN TANITIM

HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR >> ?

Etiketler: Defense Legend 3 indir, Defense Legend 3 Future War v2.5.2 Sınırsız Para Mod Apk İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.