Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Hafif Yağmurlu

Cover Fire Yaşamak İçin 3 Saniye Mod Apk 1.19.1 İndir 2020

18.03.2020
595
A+
A-
Cover Fire Yaşamak İçin 3 Saniye Mod Apk 1.19.1 İndir 2020

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Cover Fire Yaşamak İçin 3 Saniye Mod Apk 1.19.1 İndir 2020

Cover Fire Yaşamak İçin 3 Saniye Mod Apk 1.19.1 İndir 2020

Atıcılık Oyunları PRO Mod oyunu sınırsız para ile bir aksiyon oyunu. Bu mod oyununda, her şeyi ücretsiz olarak alabilirsiniz. Oyunda her şeyi alacaksınız. Tek kelimeyle, bu mod ile oyunun tadını çıkaracaksınız.


Göreviniz savaşa liderlik etmek ve en iyi nişancı ve keskin nişancı olmaktır. Şimdi cep telefonlarında en iyi çevrimdışı atış oyunlarından biri indirinYeni mod: Sniper FPS Black Ops. Süre dolduğunda tüm düşmanları yenmek için görev çağrısı aldınız. Zamana karşı yarış ve ateş! Her hedef hayatta kalmak için 3 saniye ekler Ücretsiz zombi etkinliğini deneyin! Vur ve herhangi bir zombi canlı bırakmayın !! Hayatta kalma kahramanı mısınız? Savaş alanında harekete geçme zamanı.

AÇIKLAMA

Sürüm: 1.19.1
– Boyut: 289.4 MB
– Fiyat: Ücretsiz
– Kök gerekli: Gerek yok
– Uygulama İçi Satın Alma Teklifleri: Hayır
– Fiyat: Ücretsiz

KURULUM;
aşağıdaki vermiş olduğum linkten MOD ve APK indirip kurun


VİDEOLU ANLATIM
İNDİR RAR ŞİFRESİ: ( www.okuokubil.com )

MOD TIKLA İNDİR >> ?

ORJİNAL APK TIKLA İNDİR >> ?

Etiketler: Cover Fire indir, Cover Fire Yaşamak İçin 3 Saniye Mod Apk 1.19.1 İndir 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.