Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Zombie Army 4 Dead War (PC) Zombi Geri Döndü Can, Sekmeme +13 Trainer Hilesi

09.02.2020
680
A+
A-
Zombie Army 4 Dead War (PC) Zombi Geri Döndü Can, Sekmeme +13 Trainer Hilesi

22
Zombie Army 4 Dead War (PC) Zombi Geri
 Döndü Can, Sekmeme +13 Trainer Hilesi

Zombie Army 4 Dead War (PC) Zombi Geri Döndü Can, Sekmeme +13 Trainer Hilesi

2. dünya savaşı dönemlerinde geçen bir macera oyunu. Hitler müttefikler tarafından durduruldu fakat yeniden onun ordusu geldi ve heryere korku salmaya başladı bunu ancak sen durdurabilirsin.
İnanılmaz Yeni Mücadele
Direniş birlikleri Zombi Hitler’i yendi ve Cehenneme gönderdi ancak zombi, öncekinden çok daha büyük bir açlıkla bir kez daha geri döndü!
ölülerle dolu kanallarda karanlığın güçleriyle savaşacaksınız, Zombi Hayvanat Bahçesi’nde hayatta kalın ve daha önce kimsenin gidip…hikayesini anlatmak için canlı çıkmadığı karanlık, akıl almaz yerlere yolculuk edin!
Ödüllü Silah Kullanımı
Rebellion’ın Sniper Elite serisinde ün kazandırdığı, türünün dönüm noktası balistik mücadeleyi tecrübe edin ve bunu iyiler için, lanetlilerin ruhsuz ordularına karşı kullanın!
Geliştirilmiş Ölüm Kamerası ve Parçalanmalar
X-Işınlı Ölüm Kamerası dönüyor! Mermiler, bombalar ve daha pek çok şey kemikleri ve organları yok ederken x-ışını eşliğinde, kanlı yavaş çekimde izleyin. Mermileriniz çürümüş bir veya daha fazla uzvu koparırken hayretle izleyin ve ölüler GELMEYE DEVAM EDERKEN titrememeye çalışın!
Derin İlerleme ve Özelleştirme
Üst sıralara tırmanırken sizin için uygun avcıyı inşa edin! Kendinizi koruyucu bir melek olarak mı düşünürsünüz? Takım arkadaşlarınızın zarar görmemesi için tehlikeye atılın! Bu başlığı çok mu beğendiniz? Neden yanınıza almıyorsunuz? Böylece yeni kıyafetler, ifadeler ve alaycı hareketlerin kilidini açarken kendi stilinizle öldürebilirsiniz!
Ölümcül Yakın Dövüş
Ölüler sizi kuşattığında, gelişmiş yakın dövüşlerle karşı koyun! Kalabalıkların arasından sıyrılın, kafalara basıp geçin ve yaşayan ölüleri korkutucu alt etme hareketlerinizle yenin!

Destansı Silahlar

Çalışma alanlarında silahlarınızı geliştirmek için ateş, yıldırım ve ilahi özün gücünü kullanın ve ev yapımı yok ediciler yaratın! Yıldırım fırlatan bir saldırı tüfeği mi? Alevli bir süngüye sahip tabanca mı? İnsanlığın son başkaldırısında ne isterseniz var!

Canavar Yığınları

Korkunç yağmacılar, ağır zırhlı katiller, dehşetengiz gölge şeytanları, patlayıcı intihar generalleri ve başka birçok sürprizle dolu lejyonları ele geçirin! ZOMBİ TANKI’nın geniş namlusuna bakarken kanepenin arkasında kalmış olmayı dileyebilirsiniz!

Daha Büyük, Daha Kötü Sürü Modu

SLAYcation’ınızı genişletilmiş Sürü Modu’nda geliştirin. Ne kadar uzun süre hayatta kalırsanız, harita o kadar büyür. YAŞAYAN ÖLÜLER sürüsüne katılmadan ne kadar süre savaşabilirsiniz?
Zombie Army 4 Dead War trainer hilesi ekliyoruz, aklınıza gelen herşey bulunur.
ÖZELLİKLER
Infinite Health
Infinite Stamina
Infinite Ammo/Grenades/Mines/etc.
No Reload
Skills No Cooldown
Super Accuracy
No Recoil
Increase Fire Rate
Edit Upgrade Kits
One Hit Kill
KULLANIM
Zombie Army 4 Dead War trainer dosyasını oyunla birlikte açın
İstediğiniz özellikleri aktifleştirip denemeye başlayın
VİDEOLU ANLATIM
İNDİR RAR ŞİFRESİ: www.okuokubil.com

HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR>> ?

Etiketler: Zombie Army 4 Dead War (PC) Zombi Geri Döndü indir, Zombie Army 4 Dead War (PC) Zombi Geri Döndü Can, Sekmeme +13 Trainer Hilesi indir, Zombie Army 4 Dead War (PC) oyunu

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.