Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Rüyada Kan Bulaşması Ve Kan görmek Ne Manadadır?

13.02.2020
630
A+
A-
Rüyada Kan Bulaşması Ve Kan görmek Ne Manadadır?

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Rüyada Kan Bulaşması Ve Kan görmek Ne Manadadır?

Rüyada Kan Bulaşması Ve Kan görmek Ne Manadadır?

Rüyada Kan görmek ne anlama gelir: Kan, yaşamın derinden arketip bir sembolüdür. Kan dökmek geleceğinizde bir ölüm alametidir. Damarların içinde kan görmeniz sağlığınızın bozulacağı belirtisidir. Birisinden kan alırken görmeniz, endişe veya pişmanlık belirtisidir. Rüyanızda kanla birlikte kesilmeyi, vurulmayı veya herhangi bir şekilde incinmeyi görmeniz, kötü kararlar alacağınızın veya olabilecek bir depresyonun sembolüdür.
Rüyada kan bulaşması ve kan görmek, korkularınızla yüzleşmeniz gerektiği konusunda uyarı sinyalleri alıyorsunuz anlamına gelir. Kan sizin yaşam gücünüz olup özünüzü temsil eder. Ayrıca tutku, derin duygular ve hayal kırıklığı mesajları da beraberinde getirebilir.
Rüyanızda kan görmeniz, sevgi ve sadakati temsil ediyor. ‘Kan’ görmek, olabilecek bir durumu değiştirmek için gücünüzün olmadığı anlamına gelir. Kanla ilgili başka değişik rüyalar görmek, yaratıcı bir projeye harcayacağınız çabayı sembolize eder
Ayriyeten rüyanızda kanlı bir tampon görmeniz, endişelenmek için zamanınızı boşa harcamayı bırakan bir mesajdır. Adet döngünüzün rüyanıza girmesi, gerilimin serbest kaldığını gösterir. Güncel yaşamınızda üzerinde durduğunuz bir şey yakında işe yarayacaktır diye düşünüyorum. Kanlı bir yüz havlusu görmeniz, aile ve arkadaşlar arasındaki tartışmaların yakında unutulup yerine güzel günlerin geleceği anlamına gelebilir.
Rüyanızda elinize bulaşan bir kan görmek, iyi şansın bir işaretidir. Elinizi yıkamak, kişisel konulara dikkat etmek için uyarır. İşlerinizi düzenli tutmalısınız. Rüyanızda bir tarafınızın kanadığını görmeniz, enerjinizin tükenmiş olduğunu hissettiğiniz anlamına gelir. En önemli rüyalardan biriside Duvarları bulaşan kan gördüyseniz, her şeyi kaybetmeden önce iş stratejinizi acilen değiştirmeniz gerektiği konusunda uyarı alıyorsunuz demektir. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Okuokubil.com
 Etiketler: Rüyada Kan Bulaşması Ve Kan görmek Ne Manadadır, Rüyada kan görmek, Kan bulaşması, Rüyada kan

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.