Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Rüyada Ata Su Verdiğini Görmek Ne Manadadır?

06.02.2020
588
A+
A-
Rüyada Ata Su Verdiğini Görmek Ne Manadadır?
57af943c f3ed 408e a002 0a1d8ac9da43
Rüyada Ata Su Verdiğini Görmek
 Ne Manadadır?

Rüyada Ata Su Verdiğini Görmek Ne Manadadır?

Rüyada ata su verdiğini görmek ne manadadır? Özellikle suyu rüyada görmeniz bir anlamda çok sağlıklı olacağınız anlamına gelir. Rüyada at görmek gücü temsil eder. Rüyalarda, atlar, kariyerimize, ilişkilerimize veya yaratıcı çabalarımıza harcadığımız enerji ve çabaları, gösterir. Şimdi gelin rüyalarda görünmesi çok hayra yorulan su ve atı incelemeye alalım.
Ata su içirdiğinizi görmeniz ise başlı başına çok özel ve saf bir rüyadır. Bir servet kazanacağınız anlamına gelebilir. Sürekli su içirmek ya da su içtiğini görmek suyun berrak olması durumunda fiziksel olarak gücü temsil eder, bu da sizin güçlü olacağınızın bir işaretidir.
Rüyaların yorumlanmasında su genellikle şefkat, kadın, yaratıcılık veya canlılığın sembolü olarak kabul edilir. Bir tür gizemli maddedir çünkü nesneye nüfuz edebilir, yüzeyi boyunca ve çevresinde akabilir. Yoldaki engelleri yok edebilir. Yeni bir hayat açma potansiyeliniz ve içsel ihtiyaçlarınız da su ile kendini gösterebilir. Sakin göl, damlayan dere, öfkeli nehir ve sakin okyanus gibi rüyalarınızda ne olursa olsun, hayalinizdeki su her zaman yaşamın özünün göstergesidir ve sadece ruhun yeniden doğuşunu değil, aynı zamanda sağlığınızı da temsil eder. Genellikle sel veya boğulmayı ve yardım çağırmayı hayal ediyorsanız, karaciğer, safra kesesi ve böbrekteki hastalığı gösterebilir ve fizik muayene için hastaneye gitmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
Ovalarda veya vadilerde koşan vahşi atların hayal edilmesi oldukça olumludur. Vahşi atların hayalleri kendi bağımsızlık arzumuzu sembolize edebilir ya da mümkün olmadığını düşündüğümüz bir seviyeye ulaştığımızın teyidi olabilir.
Bazen yaşam koşullarımızda mahsur kaldığımızda, vahşi atların hayalleri “istek yerine getirme” olarak bilinen hayaller olabilir. İstek yerine getirme hayalleri, umutsuzca bir şey istediğimizde ortaya çıkar, ancak güncel yaşamlarımızda elde edemeyeceğimizi hissederiz.
Bazen hedeflerimize ulaşamayacağımız inancı gerçektir, ancak diğer zamanlarda, bizim ve arzularımız arasında duran tek şey kendimizdir. Öz dürüstlük zorunludur. İstediğimiz şeyin gerçekten elde edilemez olup olmadığını veya kendimizi sadece korku veya bağlılık eksikliğinden sınırlayıp kısıtlamadığımızı sormalıyız.
Yanlış bakım, iyi atların tıpkı insanları gibi kötüleşmesine neden olabilir. Sıkı çalışmayı dinlenme ve oyun ile dengelemek önemlidir. Görmüş olduğunuz rüya gerçekten çok güzel hayırlara vesile olacak bir rüyadır, su vermek, başı başına bir sevaptır. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Okuokubil.com
Etiketler: Rüyada Ata Su Verdiğini Görmek Ne Manadadır, Rüyada Ata görmek ne anlama gelir, Rüyada ata su vermek sevapmıdır, Rüyada Ata Su Verdiğini Görmek 

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.