Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Pico Tanks 31.4 Multiplayer Mayhem Hack Mod Apk for ANDROID İndir 2020

17.02.2020
335
A+
A-
Pico Tanks 31.4 Multiplayer Mayhem Hack Mod Apk for ANDROID İndir 2020

 

Pico Tanks 31.4 Multiplayer Mayhem Hack Mod Apk for ANDROID İndir 2020

 

NOT: Pico Tanks Oyununu en son sürüm olan v58.0.4 MOD APK dosyası olarak güncelledim.

 

Pico Tanks, ekip stratejisine güçlü bir şekilde odaklanan hızlı tempolu, enerjik bir 3v3 tank dövüşçüsüdür.
Binlerce olası oyun değiştiren kombinasyonla kendi benzersiz tankınızı tasarlayın. Arkadaşlarınızla gruplandırın ve birden fazla harita ve oyun modunda muhteşem 3v3 savaşlarında yarışın! Ekibinizle iletişim kurun ve takım odaklı bu gerçek zamanlı PvP savaş arenasında zafer talep etmek için düşmanlarınızın üstesinden gelin.
CHAOTIC 3V3 OYUN MODLARINDA MÜCADELE
Arkadaşlarınızla hızlı tempolu aksiyonlarla kavga edin veya benzer bir sıradaki diğer oyuncularla eşleştirin. Mevcut çoklu modlarla yoğun gerçek zamanlı 3v3 savaşlarında birinciliğe gidin gidin:
● Bayrağı Tutun: Ekibinizin bayrağı yakalaması ve süre dolmadan en uzun süre tutması gerekir.
● Yükü Getir: Takımınızdaki güçlü bir tank, rakipleriniz yapmadan önce yükü almalı ve takımın geri kalanı savunurken üssünüze sürüklemelidir.
● Takım Ölüm Maçı: Takımınız için puan kazanmak ve savaşı kazanmak için düşman tanklarını yok edin.
Düşmanlarına saldır, müttefiklerini iyileştir, çalılara saklan, biraz koyun sürüsü! Gelecekteki güncellemelere daha birçok oyun modu eklenecektir.

ÖZELLİKLERİ

  • Sınırsız para
  • sınırsız mücevher
  • Sınırsız araştırma
  • Sınırsız yıldız (ödül kutusu her zaman dolu).
EN İYİ DEPO
TASARIM Tankları tarzınıza ve takımınızın taktiklerine uyacak şekilde tasarlayın. Savaş sırasında tankları da kendi lehinize değiştirebilirsiniz. Kendi tanklarınızı kişiselleştirmelerle tasarlayarak çılgın ve yaratıcı olun!
● Silahları Tatmin Etme: Oyun tarzınıza uygun bir silah seçin. Uzun menzil gibi mi? Belki Bullseye sizin için mükemmeldir. Yakın ve kişisel olmak için kısa menzili mi tercih ediyorsunuz? Spud-Gun’u deneyin (en taze patatesleri vuruyor).
● Yükleme veya Yükleme Işığı: Seçtiğiniz silahınıza uyacak istatistiklere sahip bir tank tabanı seçin. Ne kadar zırhlı olursanız, o kadar çok yetenek taşıyabilir veya savaş meydanında hafifçe dolaşabilirsiniz.
● Güç Kesintileri: Yetenekler bulunduğu yerdir. Bir rakibi bitirmek için hava saldırısı düzenleyin veya arkadaşlarınıza bir tamir paketi atın. Bunlar gerçekten bir oyuna karar verebilir!
● Görünümünüzü Kişiselleştirin: Pico Tanks yalnızca en iyi deri ve kaplama malzemelerini hak eder. Tankınızı bir karakter ve ifade ile özelleştirin. Savaş alanını bir Pizza kaplaması ve Rubber Ducky anten topper ile yırtın, yargılamayacağız. Çıldır, gösteriş yap, harika görün!
Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ
VİDEOLU ANLATIM GAMEPLAY

DOSYA UPLOAD

👉 MOD APK İNDİR 👈

YEDEK LİNK TC

👉 MOD APK İNDİR 👈

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.