Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

OKEY İndir ve Oyna – Canlı – Google Play Store

15.02.2020
891
A+
A-
OKEY İndir ve Oyna – Canlı – Google Play Store
Okuokubil
Şimdi Okey atma zamanı!

 

OKEY İndir ve Oyna – CANLI

En iyi internetli Okey oyunu Okey – Canlı şimdi android mobil telefonlarda ve tabletlerde! Okey’i ücretsiz indir ve android telefonununda istediğin yerde istediğin zaman arkadaşlarınla oyna. Çanakları kır ve milyonlarca çip kazan! Yeni arkadaşlar edin rekabetin tadını çıkart.

Türk kültürünün efsane oyunu OKEY artık Google Play’de! Hem de ÇANAK kırmalı ve SEVİYE ilerlemeli versiyonuyla. Oynadığınız en hızlı ve en eğlenceli OKEY oyunu olması garanti oyunumuzu mutlaka deneyin. Ahoy okey ve okey plus oyunlarından sıkılanlar için en iyi okey oyunu Canlı Okey’i sakın kaçırmayın. Arkadaşlarınızla veya yeni arkadaşlarla oynamanın en zevkli yolu Okey Canlı.

Bu oyunu oynamak için internet bağlantınız olması gerekmektedir. İnternetten başka insanlar ile okey oynamanın tadını çıkarın!

OYUNU İNDİR

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.