Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Gerilim Modu GTA 5 ve The Walking Dead’i Bir Araya Getiriyor (Video) 2020

18.02.2020
1.139
A+
A-
Gerilim Modu GTA 5 ve The Walking Dead’i Bir Araya Getiriyor (Video) 2020
22
Gerilim Modu GTA 5 ve The Walking Dead’i
Bir Araya Getiriyor (Video) 2020

Gerilim Modu GTA 5 ve The Walking Dead’i Bir Araya Getiriyor (Video) 2020

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan GTA 5 ve zombi kıyamet serisi The Walking Dead, GTA 5 Zombie Apocalypse moduyla birleşiyor. Bir YouTuber, GTA 5 Zombie Apocalypse modundan oyun görüntüleri paylaştı.
Grand Theft Auto 5’i hala en popüler oyunlar arasında tutan en önemli unsurlardan biri, oyun için geliştirilen modlardır. Bugüne kadar tonlarca GTA 5 modu yapıldı ve bazıları oyuna tamamen farklı bir his vermeyi gerçekten başardı. GTA 5 Zombie Apocalypse mod bunlardan biri ve oyuna gerçek bir zombi kıyamet getiriyor.
The Walking Dead ve GTA 5’i birleştiren mod
GTA 5 Zombie Apocalypse modu The Walking Dead ve GTA 5 dünyalarını bir araya getiriyor. Popüler bir GTA 5 YouTuber olan SteveTheGamer55, Zombie Apocalypse Mod’un 23 dakikalık oyununu piyasaya sürdü. Görüntülerden yola çıkarak, Los Santos sokaklarında dolaşan ve insanları yiyen zombiler için çok daha fazlası var.
GTA 5 modunun oynanışında Trevor, korunan bir alanda hayatta kalan bir toplulukla birlikte. Trevor, The Walking Dead’de insanları bir araya getirmek için insanları bir araya getiren Rick Grimes olarak adlandırılabilir. YouTuber, oyunun haritasında topluluktan uzak olmayan ve terk edilmiş bir kamyondan atlayan bir grup kurtulan görüyor.
Zombiler tehlikesinin yanı sıra, hayatta kalanlara yiyecekleri ve eşyaları için saldıran kötü niyetli düşmanlar da var. GTA 5 Zombie Apocalypse mod, son derece heyecan verici bir zombi kıyameti sunuyor. Mod hakkında daha fazla bilgi edinmek için yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

GTA5 ONLİNE OYUN HİLELERİ TIKLA GİR

GTA 5 Zombie Apocalypse oyun videosu

Etiketler: GTA 5 ve The Walking Dead’i Bir Araya Getiriyor, GTA 5 ve The Walking Dead, GTA 5 Zombie Apocalypse oyun videosu izle

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.