Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Facesmile Org Yayın Hayatına Yeniden Başladı

09.02.2020
1.438
A+
A-
Facesmile Org Yayın Hayatına Yeniden Başladı

5dd0c13a fca6 414d 8935 9eccd344378c
Facesmile Org Yayın Hayatına Yeniden Başladı

Facesmile Org Yayın Hayatına Yeniden Başladı

2006 yılında facesmile.org domain ismi ile paylaşım forum sayfası hayatına başlayan ve bir süre ara veren sayfamız yeniden yayın hayatına başlamıştır.
Yeni oyunlar ve hileleri ile dolu dolu içerikleri ile sizlerle buluşuyor. Sayfamızı ziyaret ederek Pubg Mobile, Minecraft, Zula, Metin2, Roblox Hile, DLS19, GTA5 Hile, Counter Strike vb oyunların güncel hile ve yama dosyalarını gönül rahatlığı ile indirip telefonunuza ve PC kurarak oyunların tadını çıkartabilirsiniz.
Blog sayfası olarak sizlerle buluşan facesmile.org gerçekten içeriklerle dolu bir blog sayfası haline gelecektir youtube.com video içerikleri de devam edecektir.
En çok oynanan oyunların güncel yamaları, oyun hileleri ve videolarını takip edebilirsiniz. Pubg Mobile tüm hileli oyunları facesmile.org blog sayfamızda toplanmaya başlanacaktır.
Yine minecraft gibi güçlü oyun ve hilelerini yine facesmile.org yeni yayın hayatında bulabileceksiniz.
DLS19, DLS20 Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Sivas spor ve Türkiye karma yaması tüm büyük oyuncuların topluluğunu hileli ve sınırsız para hilesi ile birlikte indirip oynayabileceksiniz.
Tugay arkadaşımızın facesmile için mynet’te yapmş olduğu tanıtım video’sunu sizlere aktarıyorum. Teşekkürler Tugay kardeşim.

TIKLA İZLE MYNET VİDEO

Etiketler: facesmile org nasıl bir blog sayfasıdır, facesmile.org, facesmile video, facesmile pubg mobile, facesmile oyunlar, facesmile zula oyna, facesmile yayın hayatına başladı

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.