Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Evil Lands Gerçek Savaş Online Action RPG v1.3.6 Mod Apk + OBB İndir 2020

10.02.2020
828
A+
A-
Evil Lands Gerçek Savaş Online Action RPG v1.3.6 Mod Apk + OBB İndir 2020

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Evil Lands Gerçek Savaş Online Action
RPG v1.3.6 Mod Apk  + OBB İndir 2020

Evil Lands Gerçek Savaş Online Action RPG v1.3.6 Mod Apk + OBB İndir 2020

Harika bir oyun paylaşacağım, Evil Lands oyunda gerçek bir kahraman olacaksınız ve bu topraklarda saklanan canavarları, ejderhaları yok etmek için savaşacaksınız!
Mobil cihazlar için en büyüleyici, destansı fantezi RPG oyunu geldi. Karakterinizi seçin, görevleri tamamlayın ve karanlıktaki korkunç yaratıkları yok etmek için yolunuzdaki diğer oyunculara katılın.
Büyülü ortamları keşfedin, zindan benzeri ormanlara baskın yapın, ganimetinizi alın, yeteneklerinizi yönetin ve en cesur savaşçı olun! İki çok oyunculu moddan birinde kendinize meydan okuyabilirsiniz: CO-OP veya PVP. Arkadaşlarınla ​​ve dünyanın her yerinden insanlarla oyna!
ÖZELLİKLERİ;
– Çevrimiçi Gerçek Zamanlı Çok Oyunculu RPG
– Çarpıcı 3D grafikler
– Karakter sınıfları, yükseltmeler, beceriler, yağma ve öğeler
– Çeşitli haritalar ve büyüleyici görevler
– Kooperatif ve PVP modları
ONLINE GERÇEK ZAMANLI ÇOK OYUNCULU RPG
Arkadaşlarınızı davet edin ve birlikte bu destansı mmorpg yolculuğuna bir adım atın! Dünyanın dört bir yanından oyuncularla tanışabilir ve onlarla veya onlara karşı oynayabilirsiniz. Savaş, sihir, savaşlar ve görevlerle dolu RPG macerası sizi bekliyor! Kılıcınızı, baltanızı, yayınızı veya personelinizi alın ve herhangi bir patronun ya da canavarın yolunuza çıkmasına izin vermeyin.
İNANILMAZ GRAFİKLER
Bu RPG, hiçbir zaman mmorpg’de bulunmayan, sizi havaya uçuracak çarpıcı konsol benzeri grafiklere sahiptir. Bazı ekran görüntüleri çekmek için savaşlar arasında durmaya direnmek zor! Belki bir ejderha yakalayabilirsin? Hiçbir mobil mmorpg bu fantezi aksiyon oyunundan daha iyi görünmüyor!
KARAKTER ÖZELLEŞTİRME
Ne tür bir kahramansın sen karar ver, savaşçı mı, büyücü mü yoksa suikastçı mı? Yağma sistemi, zindan baskınlarınız sırasında büyük hazineler bulmanızı sağlar. Özelliklerinizi yükseltin, yeni beceriler öğrenin, ekipmanlarınızı toplayın ve kötülüğe karşı savaşta en büyük kahraman olun. Baltasını al ve her patronu yenene kadar savaş!
ÇEŞİTLİ HARİTALAR VE SORULAR
Karanlıkla mücadele görevinizde bu perili ortaçağ bölgesini geçin. Evil Lands dünyası karanlıkla dolu bir zindan gibidir. Zorlayıcı görevler bu destansı aksiyon RPG’sini daha da heyecanlı hale getiriyor!
İKİ OYUN MODU
Kooperatif modu, heyecan verici epik savaşa dalmanızı ve diğer oyuncularla güçlerini birleştirirken kötülüğe karşı baskın yapmanızı sağlar. Bu, tek bir kahramanın baltalarıyla neredeyse yenemeyeceği patronlarla ve ejderhalarla savaşmanıza yardımcı olacaktır. Daha fazla heyecan içindeyseniz, PVP savaş modunu deneyin – Evil Lands dünyasını kimin yönettiğini öğrenmek için takım kurun ve birbirinize meydan okuyun!

VİDEO OYUN ANLATIMI

İNDİR RAR ŞİFRESİ: www.okuokubil.com

HİLE DOSYASI TIKLA İNDİR>> ?

Etiketler: Evil Lands Gerçek Savaş Online Action RPG v1.3.6 Mod Apk indir, Evil Lands Gerçek Savaş Online oyn oyna, Evil Lands güncel oyun

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.