Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Büyücünün Fiziksel Özellikleri Ve Telltale İşaretleri Nelerdir?

06.02.2020
1.474
A+
A-
Büyücünün Fiziksel Özellikleri Ve Telltale İşaretleri Nelerdir?

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Büyücünün Fiziksel Özellikleri
 Ve Telltale İşaretleri Nelerdir?

Büyücünün Fiziksel Özellikleri Ve Telltale İşaretleri 

Bir kişinin büyücü olup olmadığını anlamak için bazı önemli ip uçlar vardır. Bununla birlikte, bir büyücünün bazı iç özellikleri görsel ipuçlarına neden olarak kendini açığa çıkartır. Aşağıda büyücünün özelliklerini yazıyorum acaba sizde bir büyücü müsünüz?  değerlendirin.
Siyah giymeyi seviyorsun. Gerçekten , büyücüler herhangi bir şey ve siyah kıyafetler giyebilir mi? Bu sadece bir sevgi. Bugünlerde modern büyücüler istediklerini giyiyorlar. Ancak, siyah ve kırmızı çizgili tayt onlar için bir zorunluluktur.
Gümüşü altını tercih edersin. Falcılar gümüş gibi çünkü ayın rengi. Gümüş yumuşak ve parlaktır, altın ise küstah ve gürültülüdür. Gümüş fısıltılar; altın ise bağırır.
Her zaman bir şeyler topluyorsunuz. Olağandışı çakıl taşları, kabuklar, garip bükülmüş çubuklar, kuş tüyleri, kemikler, madeni paralar, kumaş veya kağıt parçaları, eski şeyler, diğer insanların ikinci bir bakışta vermeyeceği şeyler. Ve kediler veya diğer hayvanlar.
Hayvanlara çekiliyorsunuz ve onlar size çekiliyor. Yaratıklarla doğal bir uyumunuz var. Sadece evcil hayvanlar değil, vahşi hayvanlar da aynı şekilde.
Büyücülüğünüzü açığa çıkaran nesneleri biriktiriyorsunuz. Rafınızdaki kitaplar, dolaplarınızın içeriği, sizi çevreleyen hayvanlar ve topladığınız diğer rastgele nesneler ve meraklar içsel gerçeğinize dair ipucu verir.
Sen dikkatlisin. Dikkat edin. Her zaman tüm duyularınızı kullanıyorsunuz. Duyuyor, görüyorsunuz, kokluyorsunuz ve dokunuyorsunuz. İlginç ağaçlara dokunmadan geçemezsiniz. Ellerinizi oraya sokmadan bir ot bahçesini görmezden gelemezsiniz, burnunuz arkadan yakın takip eder. Kuşları ve böcekleri duyarsınız. Onların varlığını kabul ediyor ve gezegendeki varlıklarından dolayı minnettarsınız.
Sınırlara saygı duyarsınız. Bir insanın ne zaman sarılmaya ihtiyaç duyduğunu veya ne zaman yakın olmamayı tercih ettiğini içgüdüsel olarak bilirsiniz. Ne zaman kapatılacağını ve ne zaman tavsiye verileceğini biliyorsun.
İlginç ve sıra dışı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Birçok kişiden sıkılıyorsunuz, ancak uygun görünen biriyle tanıştığınızda, anında bir bağlantı kuruyorsunuz.
Bir sır saklayabilirsiniz.  Sonsuza dek gerekirse
Fırtınalar ve yağmur yağması sizi heyecanlandırıyor. Oraya çıkıp onun bir parçası olmak istiyorsun. Doğanın görünür gücü size acele ediyor.
Ay manevi bir şekilde önemli gibi görünüyor, ama neden olduğundan emin değilsiniz. Bazen güzelliği nefesinizi alır. Hilal ayının bulutların arasından baktığını gördüğünüzde her zaman dolunay fark edersiniz ve kalbiniz kalkar.
Elementlere bağlı hissediyorsunuz : ateş, su, toprak ve hava.
Bunu okuyorsunuz ve bir bağlantı kurdunuz. Bunun sen olduğunu biliyorsun. Bütün bunlar geçerli olmasa bile, sadece hissediyorsunuz. Sen bir büyücüsün.

okuokubil.com

Etiketler: Büyücünün Fiziksel Özellikleri Ve Telltale İşaretleri nelerdir, Büyücünün Fiziksel Özellikleri nelerdir, büyücü, Telltale nedir, büyücü nasıl olunur

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.