Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Yazılan Yüz Yılın En İyi Aşk İlanı

14.02.2020
659
A+
A-
14 Şubat Sevgililer Günü İçin Yazılan Yüz Yılın En İyi Aşk İlanı
okuokubil

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Yazılan Yüz Yılın En İyi Aşk İlanı


Dünya zor, yaşamak kolay değil hele ki yalnızlık hiçte kolay değil. İnsanlar yaratılış olarak zaten yalnız yaşayamazlar, üremek, soyunu devam ettirmek ve son nefesini verinceye kadar sevdiğiyle beraber olma ister. İşte tüm güzelliklerde burada 14 Şubat sevgililer günü çok şeyler yazılmış çizilmişte olsa bugün o kadar güzel  bir yazıya rastladım ki atlayıp geçemedim ve bu güzel yazıyı sizlerle paylaşmak istedim.
Zor günler geçirebilir her insan, umudun olurum eğer bana inanırsan.
Mükemmel bir insan olmayabilirsiniz, belki bazen hatalar da yapabilirsiniz ama bu çok güzel sevemeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
Ne olursa olsun elini tutabilecekseniz sevin. 1 adım attığında 10 adım daha fazla gidebilecekseniz sevin. Birisinin hayatına engel olmak için değil, ona destek olmak için girin.
En önemlisi ne kadar sevdiğinizi hissedin ve ne kadar çok sevdiğinizi gösterin.
İstemeden kırarsanız da özür dilemesini bilin.
İlk defa birisine herkesin huzurunda ilan-ı aşk ediyorum.
Seni seviyorum.

Etiketler: 14 Şubat Sevgililer Günü, Yüz Yılın En İyi Aşk İlanı, sevgi, aşk, şubat

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.