Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

ZULA Mobile Uç Hilesi +Sekmeme Yapımı Apk + Obb İndir

30.01.2020
1.740
A+
A-
ZULA Mobile Uç Hilesi +Sekmeme Yapımı Apk + Obb İndir

cd6f1bed 0ff6 4577 9cd7 1f23dc5b6da2
ZULA Mobile Uç Hilesi +Sekmeme Yapımı Apk + Obb İndir

ZULA Mobile Uç Hilesi +Sekmeme Yapımı Apk + Obb İndir

Sevilen oyunumuz ZULA UÇ ve sekmeme hilesi ile Ocak ayının şu son gününde okuokubil.com adresinde. Zula mobil platforma taşındı bütün dev oyunlar artık mobile için geliyor.
Zula oyunlarında baya çok uğraşan ınstagram arkadaşlarım var çok güzel uğraş veriyorlar hepsinin de emekleri gerçekten alkışlamaya değer bu oyun hilesini de onlara hediye ediyorum.
KURULUM;
İlk önce aşağıda vermiş olduğum APK ZULA_MOBILE_FPS_Hax_Mods.apk dosyasını indirip kuralım.
Arkasından OBB_ZULA_MOBILE.zip Dosyasının içindeki dosyayı Android / Obb yoluna çıkartalım. Ve hepsi bu kadar iyi oyunlar dilerim.

NOT: OBB VE APK DOSYALARI GÜNCELLENMİŞTİR
VİDEOLU ANLATIM – KURULUM

? APK  İNDİR > ?

? OBB İNDİR > ?

ALTERNATİF LİNK

? APK İNDİR > ?

? OBB İNDİR > ?

Etiketler: ZULA Mobile Uç Hilesi indir, ZULA Mobile Uç Hilesi oyna, ZULA Mobile Uç Hilesi Sekmeme Yapımı nasıl yapılır

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    Video çok hızlı ve anlaşılır değil. Ve bazı dosyalarını ismi değişmiş. Daha yavaş ve setaylı bir anlatım videosu yapın lütfen.