Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Rüyada Vampir Olduğunu Görmek Ne Manadadır?

31.01.2020
564
A+
A-
Rüyada Vampir Olduğunu Görmek Ne Manadadır?

f9c4c369 ac0f 49f1 9bce 9587da6cfb8a
Rüyada Vampir Olduğunu Görmek Ne Manadadır?

Rüyada Vampir Olduğunu Görmek Ne Manadadır?

Rüyada vampir olduğunu görmek: vampir başlı başına bir efsane gibi görünsede 19 yüzyıllarda bazı hadiselerin yaşandığını biliyoruz. Vampirler kanla beslenip gün ışığına çıkmayan gece olunca tenha yerlerde yaşamını sürdüren ve açlığını gidermek için kendisine kurban arayan bir insandır. Bu kan insanoğlunun yaşamı için gerekli olup kansayımı eksik olan birisi için bu az miktar tehlikeli olabilir boyutlara ulaşabilir. Rüyada wampir görmek olası bir kan düşüklüğünüzden kaynaklanabilir. Vücut beyne sinyaller göndererek kan ihtiyacı işareti verdiğinde bu çağrışımı hayal etmiş olabilirsiniz. Ayriyeten çevrenizdeki insanlara dikkat etmenizi onların size maddi yönden zarar vermelerine müsaade etmeyin önerisinde bulunabilirim. Vampir aç olandır, varlıklı kişilerin çevresindeki vampirlerden kendilerini korumalarını tavsiye ederim. Vampir görmek, vampir hayal etmek bir bakıma gücü temsil eder. Yakında çok olmasını istediğiniz düşünceleriniz bu güçlü rüyaya istinaden gerçekleşebilir.
Rüyada vampir olduğunu görmek bir nevi yalnızlığı da işaret eder, bu günlerde kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz, sosyal faaliyetlerinizi biraz artırabilirsiniz. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Etiketler: Rüyada Vampir Olduğunu Görmek, Rüyada Vampir Olduğunu Görmek  ne manadadır, Vampir, vampir görmek
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.