Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Rüyada Paslı vida Söktüğünü Görmek Ne Manadadır?

05.01.2020
548
A+
A-
Rüyada Paslı vida Söktüğünü Görmek Ne  Manadadır?

c7c970d2 ff0a 4f57 b060 60c14be977bc
Rüyada Paslı vida Söktüğünü Görmek Ne  Manadadır?
Rüyada paslı vida söktüğünü görmek aile içi sorunlarınızın büyüdüğüne ve işin içinden çıkılmaz bir hal aldığına delalettir. Ne kadar sıkıntınız olsa da hiç yılmadan mücadele ederek ailenizi kurtarmanın bir yolunu aradığınız bu paslı vidayı sökerken gördüğünüz rüyada belli oluyor. Çünkü bir vidanın iki ayrılmaz bir parçayı tutması o işin sağlıklı yapılmasını sağlar, bu sağlamlaştırılmış parçaları ayırmak için çabalamanız ve vidayı sökerek bunu yapmanız aile içindeki çatışmalardan bıkıp bir karar almanız açısından önemli olduğunu düşünüyorsunuz. 
Beyniniz bu yönde sizi teşvik ediyor ama aslında sökmeye çalıştığınız vida paslı olduğu için işler karmaşık bir hal alıyor. Bir vidanın olduğu yerde paslanması için dışarıdan su alması ve kurudukça pasa dönüşmesi sizin dost bilip kapınızı açtığınız bazı yakınlarınızın içinize sızarak bir vida gibi paslanmanızı sağlıyorlar lütfen dikkatli olun. Ailenizi en yakınlarınızın elindeki tornavida ile gevşetmesine ve bozmasına izin vermeyin.
Ayrıca rüyada paslanmış cisimler görmek her zaman dış baskıların, veya yapacağınız bir deneyimin sizi nasıl yıprattığını gösterir. Bazen ‘mekanik’ ya da rutin hale gelen duyguları canlandırabilir ve kuruyan yaşam gücünüzde olduğu gibi kanın karmaşık veya soyut bir görünümü olabilir. 
Çürüyen bir şeyin benlik korkusu nedeniyle ihmal edilen bir kısmını gösterebildiği durumlarda, paslanmış bir şey görmek sertlik veya yorgunluk yüzünden ihmal edilenleri gösterir. 
Siz bu paslı rüyalarınızı tertemiz bir hale getirmek için çevrenizdeki en yakın arkadaş ve akrabalarınızın etkisinden kurtulmanız için bir karar almalısınız. Ailesel yada iç işlerinize kimseyi sokmadan kendi başınıza kararlar alabilirsiniz. Daha güzel rüyalar görmeniz dleği ile sevgiyle kalın.
Yogalover.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM