Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Rüyada Birden Fazla Şemsiye Görmek Ne Manadadır?

18.01.2020
646
A+
A-
Rüyada Birden Fazla Şemsiye Görmek Ne Manadadır?

15823e6d 4c98 4bf7 8720 b8e1ef1efc2e
Rüyada Birden Fazla Şemsiye Görmek Ne Manadadır?
Rüyada birden fazla şemsiye görmek; Rüyanızda Yağmurlu bir havada yürüyüşe çıktığınızda birden fazla şemsiye görmeniz gelecekte gerçekleşecek kötü değişiklikleri gösterir. Şemsiyeleri açık bir şekilde görmenizde aslında iyi bir işarettir. Genellikle, şemsiye rüyaları yolda olan korumayı ve kârı gösterir. Genelde şemsiye korumadır hayatınızda beklide korunmanız gerektiği hissede kapılmış olabilirsiniz.
Yağmurlu havaların geleceği için kendinize bir şemsiye almayı hayal ediyorsanız, yakında sahip olacağınız finansal avantajlardan yararlanacağınızı tahmin ediyorum. Parasal sıkıntılarınıza rağmen, şemsiye alırsanız bu arkadaşlarınızı kullanabileceğinizi gösterir. Şemsiyenizi bir başkasına vermeyi hayal ediyorsanız, gelecekte önemli bir toplantıya katılabilirsiniz.
İpek bir şemsiye hayal etmek şerefi gösterir. Şemsiyenin yerine şemsiye takmayı hayal etmek, bir aşk ilişkiniz olacağını ve güzel bir tatilin tadını çıkaracağınızı gösterir.
Kendinizin veya başka birinin şemsiyesinin gölgesinde olmayı hayal etmek, yakın bir insandan destek alacağınızı gösterir. Pers geleneği, bu tür hayallerin parayı tasvir ettiğini belirtir. Şemsiye hayalleri, zorluklar, stres ve yaşamdaki sorunlardan korunmanızı önerir.
Bir şemsiye hayal etmek, ihtiyaç duyduğunuzda yardım istemeniz gerektiğini söyler. Şemsiye yakında başkalarından destek ve tavsiye bulacağınızı gösterir. Kapalı şemsiye hayalleri, tüm isteklerinizin doğru olması için çok fazla endişelenmenizin gerekli olmadığını gösterir. Bir şemsiyeyi kapatmayı hayal etmek, tüm kalbinizle sevdiklerinize güvendiğinizi gösterir. Döndürülmüş bir şemsiye hayal etmek, durumda bir değişiklik olacağını gösterir.
Rüyanızda sizi nisan yağmurlarından koruyan bir şemsiye görüyorsanız, çok yakında bir işte başarıdan yararlanacağınızı ve hayattaki büyük başarısızlıklara karşı kesinlikle korunacağınızı imgeler. Fakat birde tersini düşünelim eğer şemsiyenizi kaybedip arıyorsanız işyerinizde sorun yaşayabileceğinizi söyleyebilirim.
Bir şemsiyeyi tamir etmeyi hayal etmek, genel olarak karşılaştığınız zorlukların ve sıkıntıların üstesinden gelmek için hayatınızı kesinlikle yöneteceğinizi gösterir. Kırık bir şemsiye hayal etmek tehlike hakkında bir uyarıdır. Rüyadaki birkaç şemsiye, kendinizi kıskanan insanlardan korumanız gerektiğini gösterir.
Bir şemsiye hayal etmek savunmacılığı gösterir, duygularınızı korumanızı söyler. Gelecekte büyük bir korkunun göstergesi olabilir.
Bir şemsiye hayal etmek, gelecekte ortaya çıkabilecek bazı tehlikelere dikkat etmeniz gerektiğini belirtir. Şemsiye endişelerin üstesinden geleceğinizi ve kesinlikle beklenmedik yardımların tadını çıkaracağınızı gösterir. Size doğru uzatılan bir şemsiye ailede anlaşmazlıkları gösterir. Böyle bir rüya, kendi eylemlerinize ve başkaları için konuştuğunuz kelimelere konsantre olmanız için bir uyarı sinyali görevi görür, böylece gelecekte aynı şekilde yas tutmazsınız.
Yağmurlu bir havada yürüdüğünüzü gördüyseniz, gelecekte memnuniyet ve neşe dolu zamanların tadını çıkaracağınızı gösterir. Ancak şemsiye, ailenizin yanlış anlamalarından sorumlu olan tek kişi olduğunuz gerçeğini de sembolize edebilir ve bu nedenle daha derin sorunlara girmeden önce hatalarınıza dikkat etmeli ve bunları düzeltmek için çaba göstermelisiniz. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.