Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Yoga Ve Sun Selamlama Duvar Hareketleri Nelerdir?

20.12.2019
623
A+
A-
Yoga Ve Sun Selamlama Duvar Hareketleri Nelerdir?

06343c33 abcc 40a8 960a 5ee2c98fe78a
Yoga Ve Sun Selamlama
Duvar Hareketleri Nelerdir?
Yoga her beden ve her seviye içindir. Eğer geleneksel Sun Selamlama size uygun değilse, bu çeşitliliği destek olarak bir duvar kullanarak deneyin.
Sun Selamlama, daha fazla poz için hazırlık yapmak ya da soğuk bir sabah kendinizi tüm vücudunuzu ısıtmak için etkili bir yoldur. Aynı zamanda kendi başınıza nefesinize ve doğanın ritmik hareketlerine bağlanmanıza yardımcı olabilecek güçlü bir uygulamadır.
Sun Selamlama çeşitli şekillerde daha erişilebilir hale getirilebilir. Geleneksel Sun Salutation serisinin bir varyasyonunu, içindeki tek tek konumları ayarlayarak uygulayabilirsiniz ya da serinin en büyük zorluğunu sunan pozlarını veya bölümlerini kaldırabilirsiniz. Diziyi adapte etmenin diğer yolları arasında, duvar veya sandalye gibi aksesuarlar kullanmak, ayrıca yatakta çalışmak veya bir mindere uzanmak yer alır.
Sun Serastasyonu uygulamanın temel faydaları:
Tüm vücudu ısıtmak
Nefes ve hareketi birbirine bağlama
Bir ritüel oluşturma, birbirine bağlayabileceğiniz ve düzenli olarak tekrarlayabileceğiniz bir dizi hareket
Doğaya bağlanma
Namaz Pose

1
Nefes ver ve kollarını indir. Avuçlarınızı göğsünüzde bir araya getirin.
Yukarı selam
2

Nefes alın ve boynunuzu zorlamadan hafifçe yukarı bakarken kollarınızı havaya kaldırın.
Modifiye Downward-Facing Köpek Pose
3

Nefes verin, sağ ayağınızla paralel olarak sol ayağınızı adımlayın, kalça genişliği birbirinden duvara yaslayın.
Nefes al ve sağ ayağını öne doğru sür, ayak parmaklarını duvara getir ve dizini bük. Sol bacağını dik tut. Göğsünü duvardan uzağa doğru bastır ve omurganı yukarıya doğru uzat. Biraz yukarı bak.
4
Gövdenizi yükselterek soluyun ve her iki ayağınızı öne, duvarın ortasına doğru bastırın; kollarını hafifçe bük. Nefes ver ve kol kaslarını çalıştır.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.