Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

War Machines v4.25.1 Free Shooting Tank Games 2020 Mod apk İndir

14.12.2019
306
A+
A-
War Machines v4.25.1 Free Shooting Tank Games 2020 Mod apk İndir
33
War Machines v4.25.1
Free Shooting Tank Games 2020 Mod apk İndir

Bir tankın direksiyonuna oturup  savaş alanlarına gideceksiniz. En başından itibaren, oyunun ana yönlerini açıklayan savaş alanına gireceksiniz. İki mod var: ölüm maçı ve takım savaşı. 
Tüm savaşlar gerçek oyuncular arasında gerçekleşir. Her savaşta, kullanıcı ekipmanı için çeşitli geliştirmeler satın almak için kullanılabilecek oyun para birimini alır. 
İyi grafikler ve heyecan verici bir oyunla, zevk alacaksınız.
Tankınızı seçin ve en gelişmiş silah sistemi ile silahlandırın. Ardından düşmanla çarpışın, modern makineler arasında hızlı bir savaş olacak. 

Ne kadar hızlı tempolu diye soruyorsun. Düşman tanklarını çıkarmak için sadece üç dakikanız var. Öte yandan, saldırıdan kurtulmak için üç dakikanız da var. 

Sonunda, Öldür ya da öl, karar ver.

KURULUM;

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten war-machines-tank-shooter-game-4.25.1-mod-t- dosyamızı indirip kuralım.


VİDEO OYUN TANITIM

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.