Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Summoners War Sky Arena 5.2.1 RPG Hasar Hilesi APK MOD İndir

18.12.2019
317
A+
A-
Summoners War Sky Arena 5.2.1 RPG Hasar Hilesi APK MOD İndir

22
Summoners War Sky Arena 5.2.1
 RPG Hasar Hilesi APK MOD İndir

Summoners War: Sky Arena – Oyun, Arsenal’in mükemmel grafikleri ve eşsiz bir dövüş sistemine sahip olan aksiyon-RPG tarzında. Hikayenin başlangıcında, tüm karakterlerin olanaklarını ve nasıl bir savaşın gerçekleştiğini anlattığımız küçük bir eğitim seansı geliyor. Bu olağandışı kasılmalar projenin ana özelliğidir.
Kullanıcının kontrolü altındaki savaş sırasında, her biri belirli bir işlevi yerine getiren ekibin üyeleridir. Çok fazla zaman alabilen düşmanları yenmek için monoton ve zor olması gereken çok sayıda deneyim için bir dezavantaj var. Öte yandan, bu sorun gerçek nakit infüzyonu ile çözülmektedir.
Oyun güzel grafikler memnun ediyor. Pitoresk konumlara ek olarak, renkli savaşlara dikkat edilmelidir. Saldırıların canlandırılması ile birlikte her karakterin kendine has kritik isabetleri vardır. Ses görselle eşleşiyor ve kulağa çok hoş geliyordu. Summoners War: Sky Arena , RPG hayranları için harika bir proje için zaman harcamak için iyi bir yoldur. Oyun türün hayranlarına hitap edecek, ancak bunun yerine daha fazla dikkat gerektirir.
ÖZELLİKLERİ;
Nefes kesici Grafikler
400’den fazla canavarın muazzam bir koleksiyonu!
Canavarlarını Yükselt!
Sonsuz Eğlence!
Auto Mode
  
KURULUM;
Aşağıdaki vermiş olduğum linkten summoners-war-sky-arena-5.2.1-okuokubil.com dosyamızı indirip kuralım.

VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Leo dedi ki:

    Bunu nasıl indiricez indirme bağlantısını bulamıyorum ?