Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Stickman Hook 3.7.4 Çöp Adam Özel KANCA Mod Apk İndir

02.12.2019
339
A+
A-
Stickman Hook 3.7.4 Çöp Adam Özel KANCA Mod Apk İndir
Stickman Hook 3.7.4 Çöp Adam  Özel KANCA Mod Apk İndir

Stickman Hook, çöpçüyü bitiş çizgisine getirmeniz gereken bir oyundur. Ses efektleri ve grafikleriyle, amacınıza, ekranın doğru zamanda ekrana dokunarak, stickman’ın üstündeki makara sistemlerine tutunmasını sağlamak için Stickman Hook’ta eğlenceli bir oyun deneyimi yaşarsınız.
Eşyalar üzerinde tuttuğunuz iple ilerleyerek bir sonraki makaraya tutup, bitiş çizgisine ulaşır ulaşmaz bölümü tamamlıyorsunuz. Ekrana doğru zamanda dokunmazsanız, çöpçünün yere düşmesine neden olur.
NASIL OYNANIR;
Çöp Adam Kanca oynanışı basittir: direklere yapışmak ve hedefe sallanmak için ipleri fırlatmak için ana karakteri bir çöp adam olarak kontrol etmeniz gerekir. Oyunun süresi ve oyunda bir sınırı yoktur, böylece stickman’ı bitiş noktasına getirmenin yollarını özgürce seçebilir ve deneyebilirsiniz.
Karakteriniz serbestçe düştüğünde, otomatik olarak topa dönüşür. Aşağıdaki engelleri aşarsa zıplayacaktır. Oyunu hızlı bir şekilde tamamlamak için bu efekti ipin fırlatılması ile birleştirebilirsiniz. Şu anda, oyun fethetmek için 100’den fazla farklı seviyelere sahiptir.
ÖZELLİKLER;
Oyun her yaş için uygun, basit ve oynamak kolaydır.
Seviyeyi tamamlamak için basit fiziksel kurallar uygulayın.
Fethetmek için 100 farklı seviye ve kilidini açmak için 10’dan fazla karakter vardır.
Zaman sınırı yoktur.
Güzel grafikler ve küçük bir mizah.

KURULUM;

Aşağıda vermiş olduğum linkten hileli, Stickman Hook_v3.7.4.apk dosyasını indirin ve kurulumunu yapın

VİDEO TANITIM

DOSYA TC

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Stickman Hook hileli indir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.