Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Shadow Fight 2 Apk Mod v2.2.2 Cehennem Savaşı İndir

21.12.2019
748
A+
A-
Shadow Fight 2 Apk Mod v2.2.2 Cehennem Savaşı İndir

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B1
Shadow Fight 2 Apk Mod v2.2.2 
 Cehennem Savaşı İndir

Ninja dövüş oyunu, yayınlanan Shadow Fighter 2 oyunu, başarılı bir dövüş oyunu içeren bıçak hattı malzemeleri arasındaki bir oyuna daha yakındır. Her iki anahtar optimizasyonunun her ikisinin de çok iyi bir oyun kurgu olduğunu önerebilirim.
Bu oyun karakterinizi sayısız öldürücü silah ve nadir zırh setleri ile donatmanıza izin verir ve onlarca gerçekçi animasyonlu Martial Arts tekniğine sahiptir! 
Düşmanlarını ez, şeytan patronlarını küçük düşür ve Gölgeler Kapısını kapatan ol. Tekmelemek, yumruk atmak, zıplamak ve zafere giden yolu kesmek için gerekenlere sahip misiniz?
Her şeyden önce, oyuncu Cehennem savaşında farklı türde düşmanlarla savaşmalıdır. Nihai hedef şeytan ordusunun dünyaya saldırmasını önlemek için Karanlık Kapıyı kapatmak. 6 farklı seviye boyunca oyuncular yeteneklerini geliştirecek ve daha güçlü hale gelmeleri için silahlarını geliştirecekler. 
Ancak gücü yükseltmek ve yolculuğa devam etmek için katılacağınız tüm seviyeleri kazanmanız gerekir.
KURULUM;
Aşağıdaki vermiş olduğum linkten shadowfight2-1576853601-wu-okuokubil.com dosyamızı indirip kurun.
VİDEO OYUN TANITIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.