Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Scary Teacher v5.1.1 3D + Vahşi Katil + Sınırsız Para Android İndir

15.12.2019
1.422
A+
A-
Scary Teacher v5.1.1 3D + Vahşi Katil + Sınırsız Para  Android İndir
22
Scary Teacher  v5.1.1 3D + Vahşi Katil
+ Sınırsız Para  Android İndir

Scary Teacher 3D, Z & K’nin iyi grafiklere, geniş bir konumdaki hareket özgürlüğüne, maceraya ve tehlikeli bir düşmandan saklanmaya olan sürekli ihtiyacı olan başka bir heyecan verici simülatör.
Bu durumda, bir numaralı öğretmen kahramanın öğretmeni olacaktır. Vahşi katil okuldaki hayatından vazgeçmiyor, sonra da kızın yanındaki eve taşındı. Sonra bir intikam planı doğar ve düşmanın topraklarına nüfuz eder.

 Büyük bir ev, 15 oda, bir arka bahçe ve diğer yerler sabotaj için çeşitli sırlar ve fırsatlar gizler. Ev sahibinin dikkatini çekmemek önemlidir.
Zeki bir kızın ve en kötü okul öğretmeninin hikayesi. Korkunç Öğretmen çocukları tehdit ediyor, fiziksel cezalar verdi ve bazen çocuklara işkence yaptı.
Şimdi bu korkunç öğretmen komşunuz olarak yer değiştirdi ve siz onu korkutup ona bir ders vermeye karar verdiniz.
ÖZELLİKLER;
Bayan Teacher ile  daha fazla oynamaya hazır mısın?
En heyecan verici Yeni Seviyelerin tadını çıkarın.
Bu Güncelleştirmedeki Bu Yeni Seviyeler ile Bayan Teacher için daha fazla sorun yaratma fırsatını yakalayın.
O kızartma yapmakla meşgulken Bayan Teacher kızdır.
Sürpriz yap.

VİDEO OYUN TANITIM

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.