Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Rüyada Cin Yada Cinleri Görmek Ne Manadadır?

07.12.2019
578
A+
A-
Rüyada Cin Yada Cinleri Görmek Ne Manadadır?

8a563114 934b 468e a09e 9a8a7863e333
Rüyada Cin Yada Cinleri Görmek Ne Manadadır?


Rüyada cin ve cinleri görmek, bir insanın kendisini çevreleyen çok sayıda düşmana sahip olduğunu ve bu insanların kendisini çok fazla sorunlara iteceğine delalettir.
Ancak eğer kişi rüyasında şeytanın kendisine dokunduğunu görür ve Allah’ı ​​hatırlamaya başlarsa, bu rüya bu kişinin çok fazla soruna maruz kalacağını ve hastalanacağını gösterir, ancak Allah’ın ona şifalar vereceği ve onu iyileştireceğini de görmüş olduğu bu rüyada hayırlara vesile olacağının bir belirtisidir.
Fakat eğer bir kişi rüyasında, Kur’an-ı Kerim’i cinlere öğrettiğini veya ondan bir alıntı duyduğunu görürse, bu kişinin büyük bir başkanlık pozisyonu alacağını gösterir.
Rüyada cinleri taşladığını görürse, Bu kişi doğru dine bağlı kalıyor ve bu din için savaşıyor demektir.
Rüyasında cinleri gördüğü an Kur’an’ı okuması, yüce Allah’a olan yakınlığının bir kanıtıdır ve bu yüzden kişinin hayatındaki tüm kötülüklere ve nefretlere karşı güvende olduğunu gösterir.
Eğer evli bir kadın rüyasında evinde duran cinleri görürse, bu onun vücudunun yakın zaman da  hasta, yorgun ve güçsüz kalacağını imgeler.
Bir kişi rüyasında, cinleri bir rüyada görmekten korktuğunu görürse, bu kişinin kararsız bir durumda yaşadığını ve ayrıca gelecek korkusu olduğunu gösterir.
Rüyasında kendi etrafında bir cin olduğunu görüyorsa, düşmanlarının etrafını sarmış onu yenmek için harekete geçmiş olduğunu belirtir. Yatmadan önce üç ihlas bir Fatiha süresinin okunması bu tür rüyalar için iyi gelecektir. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.

okuokubil.com



Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.