Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Rüyada Beklediğini Görmek Bekletmek Ne Manadadır?

12.12.2019
550
A+
A-
Rüyada Beklediğini Görmek Bekletmek Ne Manadadır?

d2c174d8 6554 4053 9b29 0998f5b93700
Rüyada Beklediğini Görmek Bekletmek Ne Manadadır?
Rüyada beklediğini görmek bekletmek ne manada dır: Beklemeyi hayal etmek, bir şeyler olmasını beklediğiniz yaşam durumlarını uyandırmak anlamına gelir. Başkalarının belli bir şekilde tepki vermelerini, sağlık problemlerinin değişmesini veya ortaya çıkacak sonuçları tahmin etmek. Size yardımcı olması için bir kişiye veya sonucuna güvenmek. Bir durumun neredeyse bittiğini hissetmek gibi yorumlanabilir.
Beklemek, zor bir insan veya problemi olan çok sabırlı olduğunuz durumları yansıtabilir. Yakındaki başarısızlık ile ilgili hisler elinizin altında. Algılaması az hassas ya da önemli bir zamanda zamanlarını almalarına izin vermek. Alternatif olarak, bekleme kötümser veya kaybedilen bir zihniyet yansıtabilir. Kötü şeyler olduğunu ya da kaybetmenin kaçınılmaz olduğunu varsayarsak, başka hiçbir şey denemeden beklersiniz. Kötü şeyler olmasını bekliyorum. Korkmuş bir son tarih. Garip hayatında duraklar. İstediğiniz bir şeyin henüz olmadığından utandığınızı hissetmek.
Annenizin gelmesini beklemenin hayalini kurmak, kaçınılmaz olduğunu düşündüğünüz durumlar için beklentiler hakkındaki hislerinizi yansıtabilir. Kötü şansın, sonuçların ya da hissettiğiniz bir şeyin olduğunu hissetmek çok muhtemeldir. Olumsuz, kötü şans veya ölümle ilgili beklentileri çok fazla yansıtabilir.
Rüyada bekleme odasında olmayı görmek, çok sabır gösterdiğiniz konuları temsil eder, yaşantınızda olmasını beklediğiniz bir şeye odaklanmış olabilirsiniz. Olumsuz, artan sabırsızlığı veya birinin zamanını almasına izin vermeye çok istekli olduğunuzu yansıtabilir. Hayatınızdaki bir şeyin başarısız olup olmadığını onaylamak konusunda artan endişelerinizi imgeleyebilir. Gerginlik, belirsizlik ya da kötü sonuçlardan korkma. Ayrıca, daha iyi bir çözüm aramak yerine sonuçların çözülmesini beklemekle ilgilendiğiniz durumları da yansıtabilir.
Olumlu bir şekilde, bir bekleme odasında kriz veya stresli bir durumda sakin kalabilirsiniz.
Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
okuokubil.com
.

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.