Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

name ya da item name Belirtilmelidir Hatası Nedir?

08.12.2019
1.671
A+
A-
name ya da item name Belirtilmelidir Hatası Nedir?

name ya da item name Belirtilmelidir Hatası Nedir?



“name” ya da “item.name” belirtilmelidir hatası nedir?


Bu konuyu çok araştırdım ama bir türlü sadece başlıktan başka bir açıklama ile karşılaşmadım.

Ülke dışı site ve blog sayfalarını da inceledim oralarda da aynı sıkıntıların olduğunu ama açıklamaların bir türlü yazılmadığını gördüm. Name yada item. name  hiçbir yerde doğru dürüst bir açıklama maalesef yok. Tek çare kendim başarmalıyım diyerek çalışmalarıma başladım. Aşağıda şans eseri bu hatayı giderici bir çalışmamı sizlerle paylaşıyorum.

“name” ya da “item.name” belirtilmelidir hatası nedir?
Bu ikinci kez başıma geliyor. Bundan iki ay önce yine böyle bir hata maili almıştım. blogger.com paneline girerek hata veren konu başlığını buldum ve konu içinde üst başlığı bu kez alt başlık olarak konuya ekledim ve düzeltme istedim arkasından Google Search Console Team bir mail aldım mailde aynen şu yazıyordu.
 İçerik haritaları sorun düzeltmelerinizi doğruluyoruz (okuokubil.com sitesi için)
Kazara da olsa yapmıştım bu bir tesadüf olabilir diye düşünüyordum ama değilmiş bugün gelen yine aynı bir mail ile blogger.com panelime girerek ana başlığı konunun üst kısmına ALT başlık olarak ekledim ve güncelledim. Doğrulama istedim yaklaşık 2 dk sonra düzeltmenizi doğruluyoruz diye mail aldım ve çok sevindim.
Google, sitenizdeki İçerik haritaları sorunlarıyla ilgili düzeltmelerinizi doğrulama işlemine başladı. Özellikle, şu anda 1 sayfayı etkileyen “”name” ya da “item.name” belirtilmelidir” sorununu kontrol ediyoruz.
Doğrulama işlemi birkaç gün sürebilir. Testin ilerleme durumunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.
Düzeltmenizden sonra böyle bir hata alsanız da sorun yok düzeltmenizi kabul ediyorlar.

okuokubil.com

Etiketler: name ya da item name Belirtilmelidir Hatası

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. anonim dedi ki:

    TEŞEKKÜR

  2. OkuOkuBil dedi ki:

    Ben teşekkür ederim

  3. hüseyin dedi ki:

    hocam selamlar aynı sorun bendede var nasıl çözebiliriz yardımcı olabilirmisin
    hata veren sayfa

    1. Okuokubil dedi ki:

      Merhaba açmış olduğunuz konuya kategori vermediğiniz için hata alıyorsunuz. Yemek konusu açtınız ve buna ategori olarak yemek tanımlamadığınız için item hatası alırsınız. konuya girip sadece kategorisini yazın yeter