Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FIFA Soccer Mobile 13.0.12 Android Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappé Mod Hilesi İndir

17.12.2019
352
A+
A-
FIFA Soccer Mobile 13.0.12 Android Messi, Cristiano Ronaldo, Mbappé Mod Hilesi İndir
22
FIFA Soccer Mobile 13.0.12 Android Messi,
Cristiano Ronaldo, Mbappé Mod Hilesi İndir

FIFA Soccer – EA Sports’un Android cihazları için futbol simülatörünün yeni kısmı.
 Oyun mobil cihazlarda önceki sürümlerden tamamen farklı. Geliştiriciler oyun tecrübesini tamamen elden geçirdi, bu da tecrübeli hayranlar için bile sürpriz olabilir.
Oyun süreci iki bölümden oluşmaktadır. İlk önce, yeni teknikleri öğrenmeniz ve onları eğitimde uygulamanız gerekir. İkinci mod rakiplerin kapısına art arda saldırdı. Maalesef burada tam bir eşleşme yok. Ancak ikramiye verilen birçok görev var.
İkinci modun temel özelliği maçların gerçek rakip takımlarla yapılmasıdır. Sıra tabanlı RPG ruhuna göre ilk oyuncu hamlesini yapar, rakibin hedefine saldırır ve en fazla golü atmaya çalışır.
Bir süre sonra rakipler yer değiştirir. Ardışık birkaç saldırıdan sonra ve maçın nihai sonucu ortaya çıkıyor.
Yönetim standart olarak uygulanır. Her ikisini de svaypov kullanarak ve sanal anahtarlarla kontrol edebilirsiniz. Grafikler yüksek seviyede tutulur, animasyon hareketleri ve çevre rakımda yürütülür. Film müziği de mükemmel bir şekilde yapılıyor ve yüksek dereceli futbol maçlarını hissetmeye yardımcı oluyor.
FIFA Futbolutürdeki meslektaşlarından farklı bir sıradışı futbol simülatörü. Belki de önceki bölümlerin hayranlarından bazılarını sevmeyecek, ancak etkileyici bir taraftar ordusunu toplamasına izin verecek birçok avantajı var.
KURULUM;
Aşağıdaki vermiş olduğum linkten fifa-soccer-13.0.12-okuokubil.com dosyamızı indirip kuralım.

VİDEO ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.