Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Counter Strike Red Dead Redemption 2 RDR2 Online Mod Menu Teleport, ESP Hilesi İndir

06.12.2019
845
A+
A-
Counter Strike Red Dead Redemption 2  RDR2 Online  Mod Menu  Teleport, ESP Hilesi İndir
22
Counter Strike Red Dead Redemption 2  RDR2 Online
  Mod Menu  Teleport, ESP Hilesi İndir

Red Dead Redemption 2 oyununa çeşitlilik katacak ve diğer oyunculardan farklı olarak size daha fazla özellik kazandıracak bir başka harika hack.
Hile başlatması ve kullanması çok kolaydır, tüm hile oyunun kendisi adı verilen menü tarafından kontrol edilir, bu da fonksiyon ayarlama görevinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Buradaki işlevler çok çeşitlidir, ancak Mod Menüsü’ndeki birkaç ilginç ve en gerekli işlevi vurgulamak istiyorum. Burada, herhangi bir hayvanı ışınlayabileceğiniz Teleport gibi bir işlev var, ayrıca rakiplerinizi uzaktan görebileceğiniz ve konumlarını bildiğiniz için daha hızlı çalışan ve ESP işlevi var. bu ve diğer işlevler Red Dead Redemption 2’yi hacklemeden sonra kendinizi deneyebilirsiniz. Bu hilenin bir tanıtımını görebileceğiniz bir video ekledik. İyi şanslar!
ÖZELLİKLER;
Süper Zıplama
Görünmezlik
Sonsuz Dayanıklılık
Waypoint’e Teleport
Tetikleyici
Ragdoll’ı Devre Dışı Bırak
Model Değiştirici
İsim Değiştirici,
Sonsuz Cephane
KURULUM;
Dosyaları aynı klasöre çıkarın
Tamamen çevrimiçi yükleyin
Sağlanan enjektörü açın
Yeni konsol penceresini kapatmayın, içindeki Oyun menüsünü açmanız gerekecek.
VİDEO TANITIM

İNDİR RAR ŞİFRESİ: okuokubil.com


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.