Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Bugünkü Piramit Tarot Falını Oku

FAL
05.12.2019
1.122
A+
A-
Bugünkü Piramit Tarot Falını Oku

06587d52 ff2c 4f56 a6cd 265ba91125df
Bugünkü Piramit Tarot Falını Oku

Blog sayfama girip karşınıza bu Piramit Tarot falını görüp okumaya başlamışsanız çok şanslısınız demektir.
Piramit Tarot yayılımı biraz karmaşık ancak yeterince pratikle kolayca ustalaşılabilir. Pek çok farklı bakış açısıyla okunması ve izlenmesi amaçlanmıştır ve her yeni okuma ile daha fazla cevap görmeye başlayacaksınız.
Özellikle belirli bir durum veya problemin ayrıntılarını tanımlamak, ilgili kişilerin nedenlerini ve niyetlerini ortaya koymak ve gelecekteki eylemleriniz için seçenekler ve tavsiyeler sunmak için kullanılır. Piramit yayılması aynı zamanda periyodik bir yaşam incelemesi okuması olarak da çalışabilir – yaşamınızı ve yol boyunca öğrendiğiniz dersleri kontrol etmek veya değerlendirmek gibi. Bu ücretsiz tarot okuması, yaşamın muhteşem düzenindeki konumunuzun genel bir resmini verecektir. Günlük işinizde veya kişisel yaşamınızda problemlerinizin olup olmadığı, Piramit’in yayılması, kolaylıkla üstesinden gelmenize yardımcı olmak için burada.
Aklınızdaki problemi veya durumu hayal edin ve yüreğinizle ilgili niyetinizi hissedin, mevcut ve devam eden yaşam yolu hakkındaki mesajlara açık olun ve sezginizi kullanın.
Dört Pentacles

Güvenlik, refah, denge, çalışkanlık, koruma. Dört Pentacles, kendinizi güvende hissedeceğiniz, kendinizle ve etrafınızdaki diğer insanlarla uyum içinde, sevdiklerinize maddi ve zihinsel destek sağlayabileceğinizi gösteren, yakında hayatınızda bir noktaya ulaştığınızın bir işaretidir. Bu kart ayrıca şimdi “yağmurlu günler için tasarruf” için iyi bir dönem olduğunu gösteriyor. Belki şimdi bir güven fonu oluşturmak, bir tasarruf hesabı açmak ve finansal açıdan daha muhafazakar olmak için en iyi zamandır. Bununla birlikte, harcanması gereken parayı harcamayı reddetmeyin – kendinize iyi bakmanız gerekir, ancak başkalarının ihtiyaçlarına bakmadan. Size verilen nimetlerin iyi bir yöneticisi olarak daha fazla denge kurun.


Asaları On
2
Sararmış duygular, anksiyete ve hafif depresyon. Wand’lardan on tanesi, istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlandığınız durumlar konusunda uyarıyor. Bu, yakın biri karşısında dışardan gelen güçlü talep nedeniyle olabilir veya şu anki durum tarafından bastırılmış olabilirsiniz. Belki de bunların hepsi şu anda zar zor idare edeceğiniz çok fazla sorumlulukla bağlantılı ve engellerin üstesinden gelmek için çok büyük görünüyor. Kart ayrıca bunun yalnızca geçici bir durum olduğunu söylüyor; ancak bağlılığınızı, cesaretinizi ve disiplininizi göstermeye devam etmelisiniz. Bu problemi çözmek için enerjinizi dökün ve bir zaferle ödüllendirileceksiniz.


Güç
3Dayanıklılık, kararlılık, metanet, kararlılık ve cesaret Mukavemet her özellikleridir. Önünde hangi engellerin bulunduğu önemli değil – olasılıkları aşmak ve çabalarınızda başarılı olmak için gerekenlere sahip olursunuz. Bu kart bedensel gücünden (sadece) bahsetmiyor, zihinsel gücün gösterilmesini ve mevcut durumları sizin yararınıza kullanabilmenizi açıklıyor. Cesur ol, ruhunu göster ve başarılı olacaksın. Bu olumlu davranışla yeni, anlamlı ilişkiler, verimli ortaklıklar ve derin ilişkiler devam edecektir. Hem maddi bolluk hem de manevi refahla, büyük ölçüde ödüllendirileceksiniz.




Kupa Şövalyesi
4
Düğüne yaklaşırken, rüyalar gerçeğe dönüşüyor, gerçek bağlılık. Knight of Cups, hayatınızın heyecan verici yeni bir aşamasının başlangıcını işaret ediyor. Şefkat ve nefes kesici maceralarla dolu bir zaman. Ayrıca etrafınızda bir yerde aşık olan genç bir adam olduğunu da gösterir. Bu birey yakın arkadaş ya da çevrenizde nispeten yeni biri olabilir. Ya da hayatının aşkı olabilir!
Servet Çarkı

Aşk, iyi şans ve başarı. Tekerleğin Tekerleği, hepimizin sonsuz bir döngü içinde olduğumuzu hatırlatır; bu hayat böyledir – biri biter diğeri başlar. Bu kart aynı zamanda karşılıklı sevgi, daha iyi, mutluluk ve zafer için değişikliklerden de bahseder. Bizi yavaşça korkmadan yeni deneyimler edinmeye iten evrenin şaşırtıcı göz kırpmasıdır.
işte tarot falınız böyle diyor. En güzel günler sizin olsun.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.