Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Bilmeniz gereken 7 güzellik sırları!

20.12.2019
1.138
A+
A-
Bilmeniz gereken 7 güzellik sırları!

55
Bilmeniz gereken 7 güzellik sırları!
Sır 1
İçme suyu: Bunun sır olmadığını mı düşünüyorsunuz? Sekiz cam kuralını unut gitsin. Her gün bol, bol su içtiğinizden emin olun. Çünkü gün içinde su içilmediği zaman cildiniz kurumuş bir toprak gibi olur.
Sır 2
Güneş kremi bir zorunluluktur: Güneş kremi genç ciltler için bir garantidir. UV ışınları cilt kanseri ve yaşlanmanın en yaygın kaynağıdır. Yağmurlu veya güneşli, günlerde cildinizin güneş kremi ile iyice boğulduğundan emin olabilirsiniz – ve biliyorsunuz ki kurallar – dışarı çıkmadan 15 dakika önce kremi uygulayın, böylece vücudunuz uygun bir şekilde kremi emer.
Sır 3
Nemlendirme: Kendi kendine bronzlaştırıcı içeren nemlendirici bir vücut losyonuna sahip olduğunuzdan emin olun.
Sır 4
El ve boyun da önemlidir: El ve boynunuza yüzünüz gibi davranın. Yıkayın, temizleyin ve nemlendirin. Uygun kremler uygulayın ve yüz deriniz kadar parladıklarından emin olmak için boynunuza ve ellerinize güzelce sürün.
Sır 5
Egzersiz! Yüzünüzde parlama istiyorsanız yüz bakımı tek seçenek değildir. Egzersizler kan dolaşımını ve oksijen kapasitesini artırmaya yardımcı olur. Bu yüzden koşu bandını kullan ve sağlıklı ışığın tadını çıkar!
Sır 6
Doğru yiyin: Bolca meyve ve sebze yiyin. A, C ve E vitaminleri üzerinde çok fazla baskı yapın ve cilt sorunlarıyla baş etmeye yardımcı olurlar. Cilde antioksidanlar uygulamak da yardımcı olur …
Sır 7
Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şeyler yapın. Mutlu görünüyorsanız otomatik olarak parlamayı hissedeceksiniz. O yüzden gülümse ve neşeli kal!

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.