Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Zombie Apocalypse v4.28.1.2 ÖLÜ HEDEF DEAD TARGET ZOMBIE Mod İndir

17.11.2019
348
A+
A-
Zombie Apocalypse v4.28.1.2 ÖLÜ HEDEF DEAD TARGET ZOMBIE Mod İndir
22
Zombie Apocalypse v4.28.1.2 ÖLÜ HEDEF
DEAD TARGET ZOMBIE Mod İndir

Bugün Zombie Apocalyose çok güzel hilesini paylaşacağım. 2040 yılında CS dünya çapında lider tıbbi ilaç üreticisi oldu. Mahkumlar için cezaevlerinde deneylerini yapıyorlar. 
Süper asker üretimi için devlet emrinin uygulanması engellendi ve şimdi deneylerin yapıldığı cezaevlerinden biri zombi virüsüne bulaştığı için karantinaya alındı.

DEAD HEDEF – ZOMBİE – karmaşık sorunları çözme uzmanlarından biri. Görevi tüm sonuçları ortadan kaldırmak, nedenini bulmak ve sorunu çözmenin yollarını önermektir. Bir ateşli silah veya başka bir yöntem kullanmak.
Zombie Apocalypse Oyunu: ÖLÜ HEDEF – ZOMBIEgüzel bir tetikçi oyun çekim. Karakteriniz tek bir yerde durur ve çeşitli zombi türleri olmadan çeşitli silahlardan ateşlenir. Her şey basit bir tabanca ve yavaş zombi mahkumlarla başlar ve ağır silahlarla son bulur.

OYUN ÖZELLİKLERİ;

  • Büyük zombilerin dalgalarının fırtına gibi size geldiği ücretsiz bir FPS çevrimdışı oyun
  • İstilacı size gelmeden önce zombileri vur, ölüler bu Zombie oyununda her an gelebilir.

  • Vurma oyununda hayatta kalmak için kafa vuruşuyla zombileri öldür
  • En iyi çevrimdışı oyunda çeşitli öldürme yeteneklerine sahip zombiler
  •  Bazı zombilere sahip zombi oyunları, virüsle aşırı derecede enfekte olabilir
  •  Bu Zombie oyunu, en çok zombi türüne sahip Atıcılık oyunlarından biridir.

VİDEO OYUN TANITIMI


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.