Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Az Bulutlu

Tencent, PUBG Mobil Dolandırıcıların ve Hackerların Nasıl Yasaklandığını Anlatıyor.

09.11.2019
343
A+
A-
Tencent, PUBG Mobil Dolandırıcıların ve Hackerların Nasıl Yasaklandığını Anlatıyor.

11
Tencent, PUBG Mobil Dolandırıcıların
ve Hackerların Nasıl Yasaklandığını Anlatıyor.
Tüm savaş roya oyunlarında olduğu gibi, PUBG Mobile da çoğu zaman amansız hilecilerin ve bilgisayar korsanlarının hedefi. Tencent, bir süredir, sunduğu Hile Tespiti hizmetlerini geliştirmek için çalıştığını belirtti. Devler şu anda hile yapmak ve hacklemek için yaptıkları şeylerden bahsederken, yüzde 100’ü herkes için adil bir oyun deneyimi için kararlı olduklarını belirtti.

Tencent , para harcayan hackerların yasaklanmadığını söyleyenler de dahil olmak üzere, doğru olmayan bazı hacker efsaneleri hakkında konuştu. Devs, harcanan para miktarının hile cezası üzerinde bir etkisi olmadığını söylüyor. Ekip ayrıca, tüm bilgisayar korsanlarının VIP Hileleri kullananlara bile yakalanacağını not ediyor. Tencent, şirkete göre ortak bir efsane olan hilelerden para kazanmaz.
Tencent, hile yasaklarının gerçek zamanlı olarak gerçekleştiğini de not eder; günde bir kez, haftalık veya aylık yasaklama programı yoktur. Tencent, sürekli olarak oyundaki hileleri izlemek, tanımlamak ve kaldırmak için çalışan “fantastik” bir Oyun Güvenliği Ekibine sahip olduğunu belirtti. İlk satır, şüpheli yazılımı tarayan ve oyun verilerini değiştiren yazılımdır. Tencent, hile yazılımlarının çoğunun “oldukça kolay” olduğunu söylüyor. İkinci savunma hattı, Tencent’in hile yazarlarına bir avantaj vermek istemediği için ayrıntıları konuşmayacağı bir şey.
Bu ikinci satır aslında “oyun içi imkansız olayları” arıyor. Tencent, son katmanın oyundaki oyuncuları izlediğini söylüyor. Bir oyuncunun hile yaptığından şüpheleniyorlar ancak ispatlayamıyorlarsa, oyuncu oyunda olduğunu gözlemliyor. Tencent, hilecileri rapor eden oyuncuların yardımcı olduğunu belirtti. Ancak, tüm imkansız atışların aldatma olmadığına işaret ediyor. Bazı oyuncular diğerlerinden çok daha iyi ve daha şanslı.
Gecikme veya paket kaybı da olası görünmeyen çekimlere katkıda bulunur. Kısacası, Tencent sadece birisinin hile yaptığını düşündüğünüz için, demek istedikleri anlamına gelmediğini söylüyor. Tencent ayrıca, gelecekte oyuncularla ne üzerinde çalıştığını bildirmenin yeni yollarının olacağını ve hile tespit etmenin yeni yollarını kullanacağını da belirtiyor. Diğer yakın tarihli PUBG News’de, Amazon Prime üyeleri Eylül’de açıklandığı gibi oyun için ücretsiz yağma alabilirler .

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Eren Ş. dedi ki:

    Umarım hileci herkes İnşallah banlanır