Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Shadow Fight 2 APK v2.1.2 PARA ve Elmas Hileli İndir

02.11.2019
1.886
A+
A-
Shadow Fight 2 APK v2.1.2  PARA ve Elmas Hileli İndir

Shadow Fight 2 APK v2.1.2 PARA ve Elmas Hileli İndir

Arkadaşlar bu kadar güzel hile veren bir blog yok sanıyorum, var çok az ama inanın bu hile anlatımı indirme dosyaları fazla reklama boğmayan açıklamalar sadece okuokubil.com  olarak biliyorum. Sizlerden ricam beğendiğiniz ve dosyasını indirdiğiniz oyunların arkadaşlarınıza tavsiye etmenizdir.
Yeni bir oyun hilesi ile beraberiz, Shadow Fight 2, oyunumuz oldukça keyiflidir birde güzel hile eklenince hiç kaçırılmayacak bir hileli oyun haline  gelmiş.
Shadow Fight 2’de RPG havası alıyorsunuz, dövüşcüleriniz, ölümcül silahlarınız hepsi bu oyunda mevcuttur.

ÖZELLİKLERİ

-boss eklendi
-Yeni zırh seti
-Yeni sesler
KURULUM

Shadow_Fight_2_APK_v2.1.2.mod.apk dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Shadow Fight 2 2.1.2 elmas hile apk : oyuna giriş yaptığınızda elmas miktarına bakmanız yeterlidir, ayrıca her dövüşten sonra “36864 veya katları” elmas kazanırsınız.

Bu arada arkadaşlar orijinal oyun dili İngilizce fakat ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI; Android 6.0 kullanıcıları oyunu kurduktan sonra ayarlara girip Uygulamalar>Shadow Fight2> İzinleri verip sonra oyuna girsinler. 

Buna dikkat etmeseniz oyun durduruldu hatası ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

Diğer Oyun Hileleri İçin TIKLAYINIZ

 

Shadow Fight 2

Shadow Fight 2

APKADMİN

? MOD APK İNDİR ?

YEDEK LİNK

MOD APK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.