Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Score Match nasıl oynanır – How to play Score Match

11.11.2019
2.788
A+
A-
Score Match nasıl oynanır – How to play Score Match

11
Score Match nasıl oynanır – How to play Score Match
Bir Maça Nasıl Başlarım?
Eğitim sürecini tamamladıktan sonra, ana ekrandaki büyük “PLAY” düğmesine basarak bir oyun oynayabilirsiniz. Tüm maçlar oynamak için bir miktar para gerektirdiğinden, oynamadan önce yeterli Bux para birimine sahip olduğunuzdan emin olun.
Bux’unuz bittiyse, Arena 1’de bir oyun oynayabilecek kadar oyun sağlamak için günde birkaç kez Ücretsiz Paket açabilirsiniz.
Bir Paketin Kilidini Nasıl Açarım?
Kilidini açmak için bir Paket üzerine dokunun. Paketin kilidinin açılmasını bekleyebilir (farklı Paketlerin kilidini açmak için farklı zamanlar alabilir) veya hemen kilidini açmak için bir miktar Gems ödeyebilirsiniz.
Bir Futbolcuyu Nasıl Yükseltirim?
Bir oyuncuyu yükseltmek basittir! Kadro ekranında istediğiniz oynatıcıda yanıp sönen bir ok görene kadar oyuncu kopyalarını toplayın, ardından yükseltmek istediğiniz oynatıcıya dokunun ve “YÜKSELT” üzerine dokunun. Tüm yükseltmelerin tamamlanması için Bux para 

birimi maliyeti gerekir, bu nedenle yeterli olduğundan emin olun.
Örneğin, bir oyuncuyu Seviye 1’den 2’ye yükseltmek, o oyuncunun 10 kopyasının alınmasını gerektirir ve tamamlanması 400 Bux’a mal olacaktır.
Farklı Oyuncu Türlerini Nerede Görebilirim?
Score’da çeşitli Oyuncu Tipleri mevcut! Her biri benzersiz özelliklere ve davranışlara sahip olan eşleşme. Mümkün olan en iyi oyun stratejisini bulmak için oluşumunuzdaki farklı pozisyonlarda farklı oyuncu tiplerini deneyin.
Hangi oyuncu tiplerinin olduğunu ve nasıl davrandıklarını bulmak için, Squad ekranına gidin, daha sonra Kaptan’ınıza dokunun ve sonra “Özelleştir” i tıklayın. Ardından, tüm oyuncu türleri hakkında daha fazla bilgi görmek için sağ alt köşedeki yeşil oyuncu düğmesine dokunun.
Nasıl Terfi Ettirilirim?
Bir sonraki Arenaya terfi etmek için, o Arena bilgi kapağının sol üst köşesinde işaretlenmiş yıldız sayısını almanız gerekir. Örneğin, Arena 2’ye terfi etmek, maç sonuçlarından 40 yıldız kazanılmasını gerektirir.
Oyuncu İstatistiklerini Nasıl Görürüm?
Her oyuncunun istatistiklerini görüntülemek için, Squad ekranında kartlarına dokunun. Burada ömür boyu eşleşme performansının yanı sıra mevcut öznitelikler ve yükseltme işlemlerini görebilirsiniz.
Nasıl Ücretsiz Para Kazanabilirim?
Puanları Paketleri kilidini açarak ücretsiz Bux ve Mücevher kazanabilirsiniz! Eşleşme. Ek olarak, Video Paketlerinin kilidini açıp kısa bir reklam izleyerek ekstra Bux kazanabilirsiniz. Video Paketleri gün boyunca ara sıra görünecektir.
Kaptanımın Adını Değiştirebilir miyim?
Captain’ınızın adı, Captain’ınızı ekip aracılığıyla özelleştirerek ve seçenekleri özelleştirerek istediğiniz zaman değiştirilebilir.
Maç Tekrarlarını Nerde Görebilirim?
Ana ekranın sağ altındaki video oynatıcı simgesine dokunarak tüm maç hedeflerini görüntüleyebilirsiniz. Maç boyunca düzenli süre boyunca atılan tüm golleri göreceksiniz ve eğer penaltılara giderse maçın son cezasını da göreceksiniz.

Tekrar izinizi sonsuza dek izlemek üzere kaydetmek isterseniz, sık kullanılanlarınıza eklemek için yanındaki aşk kalbi simgesine dokunun.
okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.