Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21 °C
Açık

Samsung Galaxy S11 Telefon Fotoğraf Savaşı Olarak 108MP Kamera Sensörü

10.11.2019
666
A+
A-
Samsung Galaxy S11 Telefon Fotoğraf Savaşı Olarak 108MP Kamera Sensörü

22
Samsung Galaxy S11 Telefon Fotoğraf Savaşı Olarak 108MP Kamera Sensörü
Kamera performansı, akıllı telefon üreticileri için odak noktasıdır ve son zamanlarda gördüğümüz bir şey, bazı durumlarda dört arka kamera kadar, amiral gemisi telefonlarına artan sayıda sensör uygulanmasıdır. Ve elbette akıllı telefon üreticileri daha yüksek megapiksel sayılarını zorluyorlar. İkincisi ile ilgili olarak, söylenti Samsung Galaxy S11 108 megapiksel sensörle sonuçlanabilir.
Bu , 16 megapiksel ultra geniş açılı lens, 12 megapiksel geniş açılı lens ve arka kamera görevleri için 12 megapiksel telefoto lens kullanan Galaxy S10 + ile karşılaştırıldığında piksel sayısında devasa bir sıçrama olur. özçekimlerin kopması için 10 megapiksellik bir ön atıcı).
Samsung’un potansiyel planlarının haberi, bu tür şeylerle mükemmel bir sicile sahip olan önde gelen sızıntı yapan Ice Universe’den (@ Twitter’da yayınlanan) geliyor. Bahsedilen. bu önceden belirlenmiş bir sonuç değil. Bunun yerine, Ice Universe, “yüksek bir olasılık” olduğunu belirtir Galaxy S11, 108MP kamera sensörüyle ortaya çıkar.

Samsung’un 108MP ISOCELL Parlak IMX Kamera Sensörü Galaxy S11’e Giden Yolunu Bulacak mı?
33

Bu spekülasyonun herhangi bir iç bilgiden kaynaklanıp kaynaklanmadığı veya Samsung’un son zamanlarda 1080 megapiksel yakalayabilen akıllı telefonlar için yeni ISOCELL Bright IMX görüntü sensörünü tanıttığı belli değil .
Samsung’un yeni sensörü, 100 milyon pikseli ihlal eden ilk mobil formdur. Samsung, sensörü Ağustos ayında tekrar piyasaya sürdüğünde, şirket herhangi bir Galaxy cihazına girmeden önce adsız bir Xiaomi el cihazında ilk çıkışını yapacağını söyledi .
“ISOCELL Bright HMX için, Xiaomi ve Samsung, ilk kavramsal aşamadan çığır açan 108MP görüntü sensörüyle sonuçlanan prodüksiyon aşamasına kadar birlikte çalıştılar. Akıllı telefonlara tasarlanacak ”dedi. O sırada Xiaomi’nin kurucusu ve başkanı Lin Bin.
Sensör, daha küçük bir sensörden daha fazla ışık emmesine olanak tanıyan, büyük bir 1 / 1.33 inç boyutunda ilk benimseyen kişidir. Teorik olarak, bu, zayıf tanecikli daha net fotoğraflar ile sonuçlanmalıdır;
İşlerin planlandığı varsayılıyorsa, Samsung zaten sensörü üretiyor. Aynı şekilde, Samsung’un Şubat 2020’de Galaxy S11’in açılışını yapması bekleniyor.
 okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.