Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Robot Warfare v0.2.2296 Hızlı Mermi Hilesi Mod APK

23.11.2019
341
A+
A-
Robot Warfare v0.2.2296 Hızlı Mermi Hilesi Mod APK
22
Robot Warfare v0.2.2296 Hızlı Mermi Hilesi Mod APK 

Android için dev robotlar arasındaki destansı savaşlar. Bu oyunda, kullanıcılar büyük haritalarda gerçek rakiplerle birçok heyecan verici savaş bulacaklar.
Çeşitli mekaniklerden birini seçerek, oyuncu hem tek başına hem de ekibin bir parçası olarak savaşlarda diğer katılımcılara meydan okuyabilir. Rakiplerin kürklerini tahrip etme konusunda başarıya ulaşmak için mutlaka para ödülleri verilir.
Belirli bir miktar birikmiş olması durumunda, bir oyuncu bunu robot için yükseltmelere harcayabilecektir. Ayrıca, savaş sürecinde, burada üçüncü şahıs ve birinci şahıs modları arasında geçiş yapabilirsiniz, bu da olan bitenin serinliğini hissetmeyi mümkün kılar.
KURULUM;
Yapacağımız ilk iş Robot Warfare Mech battle v0.2.2296 Mod Oyununu indirip.club.apk” uygulamasını cihazımıza indirerek kurulumunu yapıyoruz.
Arkasından  “ru.azurinteractive.robotwarfare” klasörünü “Andorid/obb” dizinine atıp oyunumuzu denemeye başlıyoruz.

VİDEO OYUN TANITIMI
MOD APK  TIKLA İNDİR>>

robotwarfare.zip TIKLA İNDİR>>

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.