Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Recep İvedik 6 Rekor Kıracak mı? Box Office Rakam verdi

17.11.2019
1.197
A+
A-
Recep İvedik 6 Rekor Kıracak mı? Box Office Rakam verdi

111
 Recep İvedik 6 Rekor Kıracak mı? Box Office Rakam verdi
Türkiye deki Komedi türünün usta ismi Şahan Gökbakar’ın çok uzun senelerdir devam eden ve 8 Kasım tarihinde vizyondaki yerini alan Recep İvedik 6 toplamda ne kadar izlenmiştir hiç merak ettiniz mi? Recep karakterinin Kenya’daki maceralarının konu olarak işlendiği ve yüksek sayıda salonda gösterme giren Recep İvedik 6 Box Offce verileri belli oldu.

Yönetmenliğine Togan Gökbakar’ın oturduğu ve senaryosunu ise Şahan Gökbakar’la beraber kaleme aldığı 2008 senesinden itibaren seri şeklinde devam eden Recep İvedik 6 çok hızlı bir başlangıç yapmış oldu. 8 Kasım 2019 tarihinde sinema salonlarında gösterime girerek tutkunlarına komik ve eğlenceli dakikalar yaşatan Recep İvedik 6 yüksek izlenme oranlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı sayılır. Peki ama bu izlenme sayıları ne kadardır işte , Box Office’den elde edilen veriler doğrultusunda vizyona girdiği günden itibaren izleyicisinden tam not olarak kahkaha tufanı estiren Recep İvedik 6 izlenme oranları.
Recep İvedik tüm serilerinin toplamdaki açılış rakamları
Recep İvedik 1 serisin açılışında 791 bin 536 izleyici kitlesine ulaşırken, Recep İvedik 2 serisini ise toplamda 1 milyon 209 bin 453 seyirci ile açılış yaptığını biliyoruz. Bir başka açıdan Recep İvedik 3 serisi de 1 milyon 153 bin 71 izleyiciyle açılış yaparken, Recep İvedik 4 serisine gelindiğinde de 1 milyon 641 bin 474 açılış rakamı yapmıştı. Şahan Gökbakar’ın en çok izlenen sinema filmi projesi Recep İvedik 5 rekor açılışa imza atarak, 1 milyon 646 bin 846 bin kişi tarafından izlendiği açıklanmıştı.
Recep ivedik6 toplamda ne kadar izlendi Şahan Gökbakar açılıştaki rakamları açıkladı
Sosyal paylaşım platform aracılığıyla seyircisini gülme krizine sokan Recep İvedik 6’nın üç günlük izlenme rakamlarını duyuran Şahan Gökbakar, ‘’3 günde 1 milyon seyirci ile yine muhteşem bir açılış yaptık… Şubatlardan sonra kasım ayına da damgamızı vurduk ve tüm zamanların en iyi kasım açılışını yaptık dedi.  Bir serinin 6’ncısını yapıp 13 yıl boyunca hala bu sevgiyi ve ilgiyi koruyabilmek herkese kolay kolay nasip olmaz! Bizi yine gururlara layık gördünüz… Her defasında yine ve yeniden sizleri güldürmeye devam edeceğiz… Hepinizi çok seviyorum.’’ şeklinde sözlerini belirtti.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.