Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Piksel 4 XL Vs Galaxy Note 10 Resimler HDR, Portre, Gece Görüşü Çekimi

09.11.2019
412
A+
A-
Piksel 4 XL Vs Galaxy Note 10 Resimler  HDR, Portre, Gece Görüşü Çekimi
111
Piksel 4 XL Vs Galaxy Note 10 Resimler  HDR, Portre, Gece Görüşü Çekimi

Google kısa bir süre önce en yeni iki Android akıllı telefonu olan Pixel 4 ve Pixel 4 XL’i piyasaya sürdü . Pixel 4 ailesi, 90Hz ekranlar, Yüz Kilidi Açma ve radar odaklı hareket / hareket algılama teknolojisi dahil olmak üzere masaya birçok yeni özellik getiriyor, ancak bugüne kadar herhangi bir Google Pixel telefonun en çok konuşulan özelliklerinden biri adaşı, kamera. Veya Pixel 4 durumunda, kameraları, çoğul.
Pixel 4 XL’in tam incelemesi yakında çıkacak olsa da, bu yeni akıllı telefonun yeni kameralarında neler sunabileceği hakkında kısa bir önizleme yapacağımızı düşündük. Pixel, ilk defa iki arka kamera sunuyor: f / 1.7 açıklıklı ve 77 derecelik görüş alanına sahip 12.2MP ana sensör ve f / 2.4 açıklık ve 52 derecelik görüş alanına sahip 16MP telefoto sensör . Her şey fantezi, en son teknoloji gibi görünüyor, ancak Pixel 4 / Pixel 4 XL diğer amiral gemisi cihazlara kıyasla nasıl performans gösteriyor, sadece gündüz ve Gece Görüşünde çekimlerde bazı otomatik mod çekimleri için cebinizden çevirdiğinizde ışık ayarları?
24
Aşağıda Samsung’un en iyi amiral gemisi olan Galaxy Note 10+ modeline kıyasla Pixel 4 XL ile yaptığımız birkaç çekim var . Her durumda, otomatik HDR ayarlarıyla otomatik mod çekimi etkinleştirildi ve çoğu için, birkaç 16: 9 çekim hariç, standart tam çözünürlük etkinleştirildi …
İlk karşılaştırmamızda, Pixel 4 XL’in renkleri, biraz koyu / az pozlanmış gibi görünse bile, bazı (hepsi değil) alanlardaki gerçek hayatın daha doğru bir temsili olduğu gibi gözlerimizle görünüyor. Bununla birlikte, Galaxy Note 10+ daha canlı renklere sahip (gökyüzünün ne kadar mavi göründüğünü görün). Bu, renk kaymasının ağaçların yaprakları ve dallarının çevresinde beyaz el yapımı ile sonuçlandığını söyledi. Bunun tersine, Google Pixel 4 XL, bazı üst ağaç alanlarındaki yeşil alanların yanı sıra, çekimin alt ön kısmındaki çalılıkların parlak kırmızıları ile yeşil renkte kontrastı yakalayamadı. Her şey gerçekten kişisel tercihlere bağlı. Sen karar ver. Ekibimiz, burada daha iyi atış olduğu için karıştı.

23
En üst resimde yine, Pixel 4 XL daha doğru renkler gösteriyor gibi gözüküyor, Galaxy Note 10+ görüntü ise biraz daha “pop” gösterme eğiliminde. Galaxy Note 10+ fotoğrafındaki düzenlemenin sol ve sağındaki sarı çiçekleri özellikle dikkat edin; sarıdan daha beyaz bastırıyor ve aşırı pozlanmış görünüyor. Bu arada, Pixel 4 XL, lekeler içinde hafifçe az pozlanma eğilimindedir, ancak konu arka plan görüntüsünün düzgün arka plan bokeh ile birlikte daha net bir şekilde oluşturulmasını sağlar. Bununla birlikte, Galaxy Note 10+, bir çiçeğin saplarından biri arka plana bulanıklaşarak, aranjman alanını artefaktsız hale getirme çabasındadır.
Dışarısı, iki cihaz arasında zorlu bir çağrı ve ne yazık ki, Jack Russell extraordinaire olan Yogi, fotoğraf çekimi için de tamamen hareketsiz kalmayacaktı. Yogi’nin cameosundaki bir saç tarafından Pixel 4 XL üzerinde biraz daha iyi bir renk dengesi ve arka plan bulanıklığına yumuşak geçişi ile kürkü için her ayrıntı kadar çok fazla renk dengesi ile başını sallıyoruz. Asılı çiçek sepeti çekimi sırasında, Pixel 4 XL, genel olarak daha zengin detaylarda ve daha zengin renk sunumu ile bir kenara sahiptir.
56

Ne Pixel 4 XL ne de Galaxy Note 10+, gerçek DSLR fotoğraf makinesi çekiminde öne çıkan, her iki görüntüdeki sapları boyunca bazı durumlarda çok az tanımlanmış kenarları olan, gerçek DSLR fotoğraf makinesinde belirgin olan ikna edici bir bokeh gösterimini sağlıyor gibi görünüyor. Ne olursa olsun, her iki telefon da çoğu genel tüketici için yeterince yakın kalite sunar, ancak buradaki genel şapka ipucunu bu karşılaştırmaya göre Google Pixel 4 XL’e veririz.

55

57

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.