Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

İçinizdeki Güçleri 5 Duyunuz İle Açığa Çıkartın!

07.11.2019
1.141
A+
A-
İçinizdeki Güçleri 5 Duyunuz İle Açığa Çıkartın!

89c4224a aa14 4c0c 9770 54c3b2f305e0
İçinizdeki Güçleri 5 Duyunuz İle Açığa Çıkartın! 
Gücünüzü test etmek için 5 duyunuzu kullanarak başlayın. İçinizdeki güçleri duyularınızı kullanarak açığa çıkartın.
Birisinin kapınızı çalmak üzereyken hissedebileceğinizi unutmayın. Bir arkadaşınızı düşündüğünüzde, telefonunuz birkaç dakika sonra çalacağını da unutmayın. Bir meyvenin olgunlaştığını veya çürümekte olduğunu nasıl koklayarak anlıyorsanız, bir yere gitmeden önce gideceğiniz yerleri hayal edebilir ve daha sonra neyin tezahür edeceğini görselleştirebilirsiniz. 5 duyunuz, oradaki bilgilere karşı dokunaçlarınızdır. Büyü güçlerinizi geliştirmeye başlamak için topladığınız bu bilgileri not edin ve onaylayın.
Dokunma veya dokunulma hareketinin büyük psikolojik faydaları vardır. Dokunmak insanlık için gerekli olan bir moddur. Araştırma sayesinde, sarılmak kadar basit bir hareketin sevgi ve sevgi ile ilişkili beyinlerimizin yani hipotalamusun bir parçası tarafından dağıtılan Oksitosin olarak bilinen bir hormon salgıladığını biliyoruz.
Dokunmanın fiziksel yönü çok önemli olsa da, dokunmanın maddi olmayan unsuru da dikkate alınmalıdır. Davranış yöntemlerimizde dalgalanan bir etki var. Basit nezaket eylemleriyle, insanların dillerini yaratmadan önce ilk kez bağlandıkları seviyeyi, duygusal bir düzeyde rezonansa sokarak insanların kalplerine dokunabiliyoruz. Eylemlerin bir etkisi olabileceği gibi, sözlerimiz de diğer insanların geçimine olumlu veya olumsuz sonuçlar doğurabilir. Yaşamları ilham alan, motive eden ve etkileyen kelimeleri kullanma gücümüz var.
İşte duyusal büyü güçlerinizi geliştirmek için deneyeceğiniz birkaç öneri
Ayakta dururken veya otururken bedeninizi ve zihninizi rahatlatın. Kendimi etrafımda sadece saf potansiyeli olan bir kristal mavi gölün ortasında görmeyi hayal ediyorum ve seviyorum.
Hazır olduğunuzda, gözlerinizi kapatın ve etrafınızdakileri ve ötesini zihinsel olarak tarayın. Bunu yaparken, vücudunuzdan çıkmış gibi, kapının diğer tarafında ya da bahçenizin dışındayken veya bilinmeyen bir varış noktasına bir uçakla uçarken hayal edin. Hiçbir şey görmenize, hissetmenize veya duymanıza gerek yok. Bazı insanlar işitsel veya kinestetikten (görsel) daha görseldir. İşiticiyseniz, etrafınızdaki frekanslardaki farkı tarayın. Farklı titreşimlerin ve seslerin içeri ve dışarı titremelerini sağlayın. Eğer kinestetikseniz, vücudunuz ve ekolojik kalkanınız, kendinizi yerleştirdiğiniz yere göre farklı hissetmeye başlayacaktır. Mesafe hissedilecek. Görselseniz, alanınız sabitlenene ve odaklanma detaylarını getirene kadar görüntüler yanıp söner.
Zihninizin, dışındaki alanlara girip çıkarken ilgi çekici noktalara girip çıkmasına izin verin. Kendinizi daha derin ve derin olarak rahatlatarak, hisleriniz daha da netleşir.
X’i ziyaret etme fikrinizi isteyin. Seçtiğiniz kişiden emin olun ve yaşanacak duyguları davet edin. İlk izlenimlerinizi not edin ve kendinizi sezgisel olarak X’e doğru yönlendirin.
X’in titreşimine yaklaştığınızda, hemen hislerde bir fark olduğunu fark edersiniz. Gerçekten de X’in şirketindeyseniz, 5 duyunuzun herhangi birinin tetiklenmesine izin verin.
Küçük çocuklarınız veya evcil hayvanlarınızla, size ne kadar yakın ya da uzak olduklarını, hangi nesnelerin yakınında olduklarını ya da ne dinlediklerini bulmakla eğlenebilirsiniz. Süreci ile eğlenin ve daha iyi almanın tadını çıkarın! İzlenimlerinizi yazın.

Duyusal büyü güçlerinizi büyütmek için, bu oyunu oynarken kendinize şu 3 basit soruyu sorun:
a) Ne görüyorum?
b) Nasıl hissettiriyor?
 c) Ne duyuyorum?

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.