Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Homescapes Yıldız ve Para Apk 2.9.1.900 Hileli İndir

05.11.2019
560
A+
A-
Homescapes Yıldız ve Para Apk 2.9.1.900 Hileli İndir
22

Bugün vereceğim Homescapes oyununda Austin diye bir karakterimiz var. Şimdi burada bizim tek amacımız  karakterimizin  ailesiyle birlikte yaşadığı eski evi yenileyip yepyeni bir hale getirmek. 
Üçlü eşleştirme ve ev dekorasyon oyunu birleşimi olan bu oyunda büyük ve güzel malikane keşfedilmeyi bekliyor. Sırlarla dolu bu malikanede minik evcil kedi ve fantastik karakterler yer alıyor. 
Eski bir malikaneyi ne kadar yeniden tasarlayabilirsiniz görelim. Mutfak, koridor, yemek odası ve içinde garajı da barındıran diğer ev alanlarını olabildiğince iyi hale getireceksiniz.
 Binlerce tasarım seçeneğinden dilediğinizi seçebilmeniz için oyunda yıldız hilesi bulunuyor. Tamamen yüzde yüz özgürlük sunan oyunda, yaratıcılığınızı keşfetmek için bu oyunu mutlaka indirip deneyin derim.

KURULUM;

İlk yapacağımız işlem, Homescapes v2.9.4.900 MOD APK dosyamızı indireceğiz arkasından oyunu kurup giriş yaparak denemeye başlayacağız.
Oyuna giriş yaptıK ve yıldız miktarımızı gördük bu yıldız miktarlarımız daima “25” olarak kalır, azalmaz.

VİDEO ANLATIMI

DOSYA UPLOAD

? MOD APK İNDİR ?

DOSYA TC

? MOD APK İNDİR ?

Etiketler: Homescapes Hileli İndir

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.