Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Harry Potter Hogwarts Mystery Sınırsız Altın Para v2.2.2 Mod Apk İndir

19.11.2019
349
A+
A-
Harry Potter Hogwarts Mystery Sınırsız Altın Para v2.2.2 Mod Apk İndir

11
Harry Potter Hogwarts Mystery
 Sınırsız Altın Para v2.2.2 Mod Apk İndir


Harry Potter Hogwarts Gizemi”, bu uzun roman serisinin karakter sistemini kullandığında çok güzel bir oyun.

öğrendiğiniz büyülerin kendi isteğiniz ve hatta arkadaşların bile macera boyunca kendi seçtikleri oyuncular, daha önce hiç görülmemiş odalara gömülmüş en eski gizemleri araştırmak zorunda kalacaklar.

Oyuna adım attığınızda, beklediğiniz ilk şey, bir sürü sihir büyüsü, iksirlerin ve filmde gördüğünüz diğer birçok şeyin nasıl hazırlanacağını öğrenmek. 

Bunu yapmak için düzenli olarak okula gitmeli ve büyü yapma ve demleme iksiri gibi becerilerde ustalaşmalısın. Yeterli deneyime sahip olduktan sonra, serideki aynı okul yılına göre yeni büyü, iksir ve yerleri açabilirsiniz.

OYUN ÖZELLİKLERİ;

Sınırsız Enerji
Anlık İşlemler
Sınırsız Değerli Taşlar
Sınırsız Paralar
NOT : Emulator kullanıyorsanız, en yeni LDPlayer veya Bluestacks kullanın. NOX çalışmıyor.

KURULUM;

Aşağıdaki vermiş olduğum linkten dosyayı indirip kurun.

VİDEO ANLATIMI


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.