Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Grim Defender Castle & SERİ OK ATIŞI Kule Savunma v1.60 PARA Hileli Mod İndir

10.11.2019
503
A+
A-
Grim Defender Castle & SERİ OK ATIŞI Kule Savunma v1.60 PARA Hileli Mod İndir
22
Grim Defender Castle & SERİ OK ATIŞI
Kule Savunma v1.60 PARA Hileli Mod İndir

Grim Defender strateji ve beceri gerektiren hızlı tempolu kale savunma / kule savunma (td) oyunudur. Canavarlara saldıran dalgalara karşı savunuyorsunuz, savunmanızı geliştiriyor ve güçleniyorsunuz. Karanlık ordu bir saldırı hazırlıyor – güçlü tatar yayları, sihir büyüleri, tuzaklar, efsaneler ve modüller içeren canavarlarla savaş ve onları öldür – canavarları geldikleri zindana geri gönder. Unutma çok ateş etmek zorunda kalacaksın!
Canavarları vurmak, canavarlara büyüleri sürükleyip bırakmak veya güçlü tuzakları konumlandırmak için ekrana dokunun. Savunmanızı ve silahlarınızı geliştirmek için canavarlardan topladığınız altınları, yakutları ve koyu altınları kullanın! Bu addicting savunma oyunu çeşitliliği, derinliği ve eğlenceli bir oyun için övgüyle – savaş alanında yüzlerce düşman ile büyük eylem yüklü savaş keyfini çıkarın.

HİLE İÇERİĞİ
Mega Para
KURULUM;
Yapacağımız iş basit arkadaşlar öncelikle hileli modu kuruyor ve oyuna girip kaynağımıza bakıyoruz.
TÜR: APK / BOYUT: 49 MB
VİDEO  ANLATIMI

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.