Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Google Pixel 4 XL İnceleme: Brilliance’ın Çizgileri, Saf Android Kasım 2019

10.11.2019
352
A+
A-
Google Pixel 4 XL İnceleme: Brilliance’ın Çizgileri, Saf Android Kasım 2019
55555
Google Pixel 4 XL İnceleme: Brilliance’ın Çizgileri, Saf Android Kasım 2019

Bu da bizi fiyatlamanın çok önemli yönüne getiriyor. Bugün burada incelenmek üzere kullandığımız 6,3 inçlik ekran destekli Google Pixel 4 XL, 64 GB depolama alanıyla 899 dolardan ve 128 GB değişken için 999 dolardan başlıyor . Bu arada, küçük 5,7 inç Google Pixel 4 799 dolardan başlıyor64 GB depolama alanı ve 128 GB modeliyle 899 ABD Doları. Aynı işlemci, bellek ve kamera özellikleriyle, yeni Google Pixel 4 ailesinin 800 dolardan başlayıp 1 bin dolardan başlayabildiğini genelleştirebiliriz. Bu, Google’ın en son teklifini Samsung’un ve Apple’ın en yeni premium cihazlarıyla buluşturuyor. Peki, bu son teknoloji Android donanım ve yazılım kombinasyonu buna değer mi? Bu sorunun cevabı muhtemelen neden buradasın. Öyleyse, bunu keşfedelim, olur mu?

12
6,3 inç OLED ekran donanımlı Google Pixel 4 XL’in Net Beyaz sürümüne bakıyorsunuz. Spesifikasyonlarını inceleyelim ve test için sahip olduğumuz konfigürasyondan bahsedelim …
33
Teknik özellikler listesinde, Google Pixel 4 XL ile bir kaç ilkeye kabul edildik. Yeni başlayanlar için bu, çift kameralı kurulum yapan ilk Pixel telefon. Pixel 4 XL, f1.7 diyafram açıklığına sahip standart bir görüş kamerası (Sony IMX363) ve f2.4 diyafram açıklığına sahip bir telefoto (Sony IMX481) atıcısına sahiptir ve bugünlerde olduğu gibi çok geniş açılı akıllı telefon kameraları için bugünlerde trendden kaçınıyor Samsung Galaxy S10 , Not 10 ve OnePlus 7  ve 7T serisi. Bu telefoto lens 2X optik zum sunar; çoğu ana kullanım durumları için kullanışlıdır, anında çekimdeki konulara daha yakındır, ancak panoramik manzaralardaki bir sahneyi daha fazla yakalayamayız. Ne olursa olsun, Google’ın gerçek mojo’su sadece yakalamada değil, son yıllarda akıllı telefon kamera fotoğrafçılığı için tartışmasız en iyi otomatik çekim modu sonuçlarından bazılarını sunan toplam bir çözüm kombinasyonu için ön işleme ve son işlemlerde yaptığı şeydir. Gelecekteki sayfalarda görüntü kalitesi test sonuçlarımızda bu eğilimin devam edip etmediğini göreceğiz.

66

Sonra Pixel 4 XL’in yüksek yenileme hızı 90Hz OLED ekran var. Amaçlarımız için bu, değerlendirmemizin kritik bir bileşenidir ve el cihazı incelemelerinde çok sık göz ardı edildiğini düşündüğümüz bir alandır. Modern akıllı telefon tasarımının başka hiçbir bileşeni, kullanıcı deneyimini kaliteli bir ekran kadar etkileyemez. Bu durumda, Google Pixel 4 XL, OLED ekranlarının bilinen mükemmel kontrast ve renk doygunluğunun yanı sıra, üstün renk doğruluğu ve homojenliği ile maça sunar. Ayrıca, Pixel 4 XL’in ekranı, yüksek parlaklık koşullarında düşük yansıtma ve çok az bozulma ile mükemmel görüş açıları sunar. Bununla birlikte, DisplayMate, Pixel 4 XL’i neredeyse mükemmel bulsa da, Samsung Galaxy S10 veya Note 10 serilerinin parlaklığını hiç sunmadığını söyleyebiliriz. veya hatta OnePlus 7 Pro. Parlaklık kaydırıcısını diğer high-end el cihazlarında yaptığımızdan biraz daha fazla zorladığımızı farkettik, ancak 90Hz yenileme hızı mükemmel.Tüm parlaklık seviyeleri için zorlandığında . Bununla birlikte, hem daha yumuşak parlaklığı hem de yüksek tazeleme hızı yeteneğinin pil ömründe yiyebileceği söyleniyor. Bu konuda daha fazla bilgi, batarya çalışma süresinde kıyaslamalarımızda.
Pixel 4 XL – Öne Çıkan Geleneksel Piksel Tasarım Özellikleri

Google, Pixel 4 XL’yi takdir ettiğimiz bir yetenekle tasarladı: renk kodlu güç / ekran kilitleme düğmesi, mat yüzey kenarları ve tümüyle cam destek. Elinizde Clearly White veya Oh So Orange modeliniz varsa, arkadaki parmak izlerine gerçekten iyi direnç gösterirler. Parlak Just Black seçeneği ise hem ön hem de arka tarafında lekelenmiş bir mıknatıs.
88

Bugünlerde sadece Android cihazlarla değil aynı zamanda Apple’ın en son iPhone teklifleriyle de öne çıkan trend , Pixel 4 XL’in arka kamera dizisi, aynı zamanda cam ile sarılı bir köşeye oturtuluyor. Koruyucu bir durumda değilken, bu çıkıntı, üzerinde durduğunuz herhangi bir yüzeyle temas eder. Bu kamera tasarımının zaman içinde nasıl dayanacağı ile ilgili endişe duymuyoruz, ancak bir kasırga olmadan hayat yaşıyorsanız büyük olasılıkla kolaylaşmanın bir anlamı var. Küçük çizikler ve çentikler bile kamera görüntü kalitesi için iyi olmaz.
Pixel 4 XL’nin sağ tarafı, geleneksel bir ses rocker’ına ve yukarıda bahsedilen renk kodlu ekran kilidi / güç düğmesine ev sahipliği yapar. Cihazın üst kısmında bir mikrofon bağlantı noktası vardır ve alt kısmı çift hoparlör kurulumuna ve standart bir USB-C eşitleme ve şarj bağlantı noktasına ev sahipliği yapar. Pixel 4 XL’in hoparlörleri, herhangi bir akıllı telefonu duyduğumuz kadar dolu olan şaşırtıcı derecede iyi bir ses çıkışı sunar. Ve elbette, küçük akıllı telefon sürücülerinin sınırları dahilinde olsa da, aslında bir temel tepki ipucu var. Hoparlör çıktısını hiç umursamıyorsanız, Google Pixel 4 XL ile düz kalmayacaksınız. 

99

Kesinlikle düz olmayan bir alan, Google Pixel 4 XL’in önündeki büyük çenedir. Google, öne bakan bir kamera ve jest desteği için radar teknolojisi ile birlikte önde gelen bir kulaklık hoparlör bağlantı noktası için de yer açmak konusunda açıkça taviz vermedi. Radar sensörleri, Google’ın yüz tanıma özelliğini hemen başlatmak için telefonun ne zaman açıldığını anlayan yeni Motion Sense teknolojisine güç veriyor. Yüz tanıma teknolojisi muhtemelen bir parmak izi okuyucusu kadar güvenli olmasa da, çok hızlı. Bu anahtardır, çünkü desen veya kod kombinasyonu ekran kilidinin dışında Pixel 4 XL’in kilidini açmak için tek yapmanız gereken şey budur. Maalesef, Google’ın gözlerinin kapalı ekran kilidini açma hatasını henüz çözmediğini doğrulayabiliriz. erteleme yüzünü gösteriyorsa kestiriyorsunuz. Ancak Google bunun olacağını belirttiÖnümüzdeki aylarda, açık Pixel 4/4 XL yüz kilidinin açılmasını gerektiren ayarların yapılmasına olanak sağlayacak bir güncellemenin yapılması.
Pixel 4/4 XL’in yerleşik radar teknolojisi, Google’ın Motion Sense sisteminin bir parçası olarak hareket jest desteği de sağlar. Kullanıcı deneyimi sayfamda da buna biraz daha fazla gireceğiz, ancak bu teknolojinin yolun aşağısında genişleme alanı var ve Google’ın teknoloji ile başka neler yapabileceğini görmek ilginç olacak. Ayrıca, şaşırtıcı bir şekilde, sadece bir hile özelliğinden daha fazlasını hissettiren hareket hareketleriyle en az bir kullanışlı işlev bulduk. 

Pixel 4 XL Aksesuarları Ve Özellikleri

Aksesuarlar açısından, Pixel 4/4 XL’in yerleşik hızlı kablosuz şarjının ötesinde, Google, ortak OEM’lerin bazı ilginç teklifleriyle birlikte bazı isteğe bağlı isteğe bağlı randevular sunmaktadır. 
6565

Google’ın klasik dokuma kumaş kılıfı  , Google’ın endüstriyel tasarımının doğal güzelliğinden uzaklaşsa da , Pixel 4 XL’e çekici bir koruyucu bariyer ekliyor . Ne yazık ki bu, var olan hemen hemen her akıllı telefonun kaderidir, eğer hayatta kalmalarını istiyorsanız. Ne olursa olsun, Google’ın şık konuları, cihaza doku ve tutuş eklemenin yanı sıra gerekli korumayı da iyi bir şekilde yapıyor.
Sonra Pixel 4 ve Pixel 4 XL için JOBY StandPoint Tripod Çantası gibi 3. taraf çözümler var. Bu, cihazınızı film takmak ve benzeri işlemler için geliştirmek ve Pixel 4 XL’yi korumak için çok iyi çalışıyor – ve yukarıdaki film önizlemesini nasıl yakalayabildik.


Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.