Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Evdeki garip Olaylar ve Sesler Cinlerin Davranış Şekli!

03.11.2019
1.450
A+
A-
Evdeki garip Olaylar ve Sesler Cinlerin Davranış Şekli!

2ec873f4 7a1d 4195 9686 a21c630b3924
Evdeki garip Olaylar ve Sesler
Cinlerin Davranış Şekli!
Bazen duyarız sebebini bilmediğimiz bir şekilde yanan yerler, kırılan bardaklar, yer değişen eşyalar bir türlü anlam veremeyiz ve duymamış gibi davranır geçeriz, başımıza gelmediği sürece de ilgilenmeyiz acaba neden?
İmanlı yaşayan insanların cinlere bakış açısı ile inanmayanların bakış açıları arasında bir uçurum oluşmaktadır. Kur’an-ı kerim cinlerden bahsederken “Biz onları ateşten yarattık” demesine rağmen cinler yoktur diyen insanların çokluğu dinimizin ne kadar gerisinde olduklarının bir göstergesidir.

Aşağıda vereceğim örnekler cinlerin görünmez varlıklar olduğuna ve insanlar ile aynı yerleşim alanlarını kullandıklarını ama iki ayrı cin ırkının olduğunu da yine belirtmek isterim. İyi cin kötü cin, imanlı cin imansız cin bu iki farklı cin şekli aynı insanlardaki gibi Allaha inanlar ve inanmayanlar gibi ikiye ayrılanlardır. Allaha inanan ve kur’an dinleyen cinler insanlar ile aynı ortamı paylaşıp kötülük yapmayan insanlara görünmekten kaçınan dost cinlerdir. Allah’a iman etmeyen kur’an dinlemeyen cinler ise insanlara musallat olan onların kendi evlerinde rahatsız eden ve korkutan hatta neredeyse görünürlüğe bile bürünen kötü cinlerdir.  
Sebep siz olarak sıralı bir şekilde yangınların olması, genellikle kapalı alanlardaki dolaplar ve odaların kapıları gibi iç mekanlardaki yangınlar bir perdeyi ya da halıyı yakmak veya bir dolapta kıyafet ve benzeri gibi eşyaların sık sık yangına maruz kalması, Müthiş seslerin çıkması (ağlamak, çığlık atmak, inlemek, kahkahalar). Atmak ve iç huzuru bozmak ev sakininin psikolojisini bozacak şekilde kendini belli etmesi evde yaşayan cinlerin marifetidir.
Olaylar bazen de şu şekilde devam eder. Ev sakinlerinden birisi sanki Birinin sesini duyup kendisini çağırıyormuş gibi sesler duyar.
Bir ağaç hışırtısı ve ona ilham veren bir hışırtı gibi sesler de duyabilir.
Tavanda veya bitişik odalarda ağır adımlar duyulur.
Yılanlar, kediler ve farklı hayvanlar şeklinde görülebilir.
Yarı insan ve yarı hayvan şeklinde görülebilir.
Yavaş yavaş akan beyaz bir duman şeklinde ortaya çıkıp bir forma dönüşerek karşınıza geçebilir.
Sisten su buharına kadar değişen siyah veya gri veya beyaz şeffaf yoğunluk şeklinde hayaletler oluşumu ve bu hayaletler yavaş yavaş dönebilir ve bir erkeğin görüntüsünde veya bir kadının görüntüsünde veya başka bir formda somutlaşabilir ve çoğunlukla hayaletin yüzü açıkça tanımlanamaz.
Tüm bu gelişmeler sonucunda evdeki insanlar daralma, sıkılık ve eve karşı isteksizlik hissederler.
Bu evde insana eşlik eden birinin varlığını hissetmek ve birinin arkasından yürüdüğünü ve döndüğü zaman hiçbir şey bulamadığını hissedebilmesi! Gibi devam eder.
Ev halkında sık sık sinir bozucu bir hal almaya başlar.
Bir kişi cinlerin olduğu yere geçtiğinde, kalbindeki ani çarpıntılara, genel bedende titremeye veya başını ürpertmeye devam eder veya hışırdıyor gibi hışırdayan ağrılar hisseder, kükürtlü bir koku kokar veya vücuttaki mıknatıslar alanından geçer ve bazı yerlerde şiddetli olabilir
Çocukların ve bazen de dövüldüğünün biçimlendirilmesi ve korkutulması. Bu nedenle, bazı ebeveynler, çocuklarının, görmedikleri birisiyle konuştuğunu duyduklarında veya çocuk ağladığında ve odadaki bir adamın kendisini dövdüğünü ya da çocuğun tavana bağlanan bir adamı korkutucu bir şekilde gördüğünü söyleyebilir.
Sıklıkla cinler, insan yaşamını etkilemez, ancak bazen aşağıdaki nedenlerden dolayı cinler tarafından taciz meydana gelir:
İnsanoğlunun sebepsiz yere haksızlığa uğraması (insan konutuna nadiren saldırmak)
Cinler hakkında konuşma ve gereksiz yere alay etme.
Peygamberimiz, sav, şöyle der: Evde ne kadar çok resim, heykel ve kötülük olursa, şeytanlar o kadar güçlüdür.
Evinize girerken selam vererek girin. Yemek yerken besmele çekerek başlayın gusül abdestsiz dolaşmayın gece yatarken ihlas ve Fatiha surelerini mutlaka okuyun.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.