Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

eFootball PES 2020 Ünlü Futbolcular Lionel Messi, Neymar, LuisSuarez Hile Mod İndir

24.11.2019
583
A+
A-
eFootball PES 2020 Ünlü Futbolcular Lionel Messi, Neymar, LuisSuarez Hile Mod İndir
44
eFootball PES 2020 Ünlü Futbolcular Lionel Messi,
Neymar, LuisSuarez Hile Mod İndir

Sadece Pro Evolution Soccer bayisinin sağlayabileceği şekilde, tüm eylemlerin kontrolünü tamamen ele geçirin! NaturalPlayer Hareketleri, Hassas Geçiş ve Derinlemesine Taktikler, güzel oyunun gerçekliğini telefona getirir!
    Resmi ortaklıklar ile oynayın
İzci ve Avrupalı, Güney Amerika ve Asya’daki en iyi takımlardan binlerce Futbol Yıldızı topla. Lionel Messi, Neymar, LuisSuarez, Andres Iniesta ve Gerard Pique gibi Yıldızlarla oynayarak veya onlara karşı oynayabileceklerinizi hissetmeye hazırlanın.
     Kendi kazanan takımını kur
İzciler, Acenteler veya İzci Müzayedesi ile oyuncu kazanın. Eşsiz taktiklerinize uyacak en iyi oyuncuları seçin (örn. Fiziksel açıdan güçlü ve Ozil dengede güçlü)
     Gerçek zamanlı modda oynayın.
“LocalMatch” deki Arkadaşlara meydan oku veya “Online Match” modunda yeni rakipler keşfet. PES 2017mobile şimdi her an ve her yerde hareket halindeyken PES oynamanıza izin veriyor.
     Kolayca çalıştırın. Geçmek için kaydırın, vurmak için dokunun.
Denetleyici eylemleri telefonunuzda oynamanın PES aksiyon oyunları kadar pürüzsüz ve heyecan verici hissetmesini sağlayacak şekilde optimize edilmiştir! Tekniğinize hakim olun ve Ultimate Action Soccer Game’de kazanan golü atmanın heyecanını hissedin!
Not:
1.      Sistem Gereksinimleri
PES Android 5.0 ve üstü bir Android oyunudur. Oynarken internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
2.      Başlık Gösterimi
Farklı oyuncular için iki oyun.
Dil ayarlarında Japonca’yı seçerseniz ‘Onbir 2017 Kazanan’ görüntülenir. Diğer dilleri seçerseniz, ‘PES2017 -PRO EVOLUTION SOCCER’ göreceksiniz.

KURULUM;

aşağıdaki XAPK dosyasını indirip kurun

NOT:  XAPK Dosyası Nasıl Kurulur?  
PES 2020 TANITIM VİDEOSU

İNDİR RAR ŞİFRESİ: okuokubil.com

DOSYA DRİVE  TIKLA İNDİR>>

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.