Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

APK XAPK dosyası nasıl kurulur?

24.11.2019
872
A+
A-
APK  XAPK dosyası nasıl kurulur?

APK  XAPK dosyası nasıl kurulur?


APK XAPK Games and Apps nasıl kurulur?
XAPK (ile APK OBB verilerine, Çoklu APK’lerle Eğer APKPure indirilen dosyanın sadece çalışır) APKPure App
Android için, bugünden itibaren tüm uygulamaların güncelleme haberlerini kaçırmayın.
APK / XAPK dosyasını yüklemek için APKPure Uygulamasını kullanın.
XAPK Dosyası Nedir? O nasıl çalışır?
XAPK, mobil uygulamaları ve ara yazılımı yüklemek için Android işletim sisteminde kullanılan başka bir paket
 dosya biçimidir. APK biçimine biraz benzer ama aynı zamanda farklı. Basitçe konuşursak:
XAPK dosyası = APK dosyası + OBB veri dosyası
XAPK dosyası = Birden Fazla APK dosyası (Uygulama Paketi)
XAPK dosyası = Birden Fazla APK dosyası + OBB veri dosyası
APK ve XAPK’a benzer şekilde, ikisinin kurulum işlemleri çok farklıdır. XAPK’nın kurulumu daha zordur ve kullanışlı bir araç kullanmazsanız büyük bir baş ağrısına neden olabilir.
 Bizim APKPure Uygulaması XAPK Yükleyici uygulamamız sizi koruma altına aldı.

Birden Fazla APK Nedir? O nasıl çalışır?

Android Uygulama Paketi, her kullanıcının cihaz yapılandırması için Android’in en yeni, üretme ve sunma APK’leridir, böylece kullanıcılar yalnızca uygulamanızı çalıştırmak için ihtiyaç duydukları kodu ve kaynakları indirir.
 Google Play, farklı cihazları desteklemek için birden fazla APK oluşturuyor ve dosya daha küçük, daha optimize edilmiş indirmeler alıyor.
Bir .XAPK dosyasına birden fazla APK paketi hazırlıyoruz, App Bundle’a yüklemek için doğru APK’leri yüklemenize yardımcı olması için APKPure Uygulamamız gerekir .

OBB Dosyası Nedir? O nasıl çalışır?

Google Play, kullanıcıların indirdikleri sıkıştırılmış APK’nin 100 MB’dan fazla olmamasını gerektirir, Google Play Konsolunu kullanarak bir APK yüklediğinizde, APK’ye bir veya iki genişletme .obb dosyası ekleme seçeneğiniz vardır, istediğiniz formatta seçin (ZIP, PDF, MP4, vb.). Her dosya 2GB’a kadar olabilir ve geliştiricilerin seçtikleri herhangi bir format olabilir, geliştiricilerin APK dosyasını Android’de bozulmadan indirmelerini sağlamak için XAPK dosya formatını kullanabilirler.
OBB dosyası Depolama yeri ve Dosya adı formatı
<shared-storage>/Android/obb/<package-name>/[main|patch].<expansion-version>.<package-name>.obb

APK dosyası nedir? O nasıl çalışır?

APK, mobil uygulamaların ve ara katmanların dağıtılması ve kurulması için Android işletim sistemi tarafından en yaygın şekilde kullanılan bir paket dosya biçimi olan “Android Paketi” nin kısaltmasıdır.
Bilinmeyen kaynaklar uygulamaları nasıl yüklenir APK APK for Android
Kutudan çıkarıldığında, Android cihazınız yalnızca Google Play Store’dan uygulama yüklemenize izin verir. Başka bir yere yazılım yüklemek için, üçüncü taraf kaynaklardan yüklemeyi etkinleştirmeniz gerekir. Yani, “Bilinmeyen Kaynaklar” ayarını etkinleştirin.
1- Ana ekrandan Ayarlar >> Diğer seçeneğine gidin.
2- Güvenlik >> Cihaz yönetimi bölümüne gidin.
3- “Bilinmeyen Kaynaklar” ı kontrol edin
11

 

Bu, Google Play Store dışındaki kaynaklardan uygulama yüklemenizi sağlar.
Bunu Android modellerine göre ayarlamanız gerekebilir. Bazı kullanıcılar için Ayarlar -> Güvenlik bölümüne gidin ve Bilinmeyen Kaynakların işaretli olduğundan emin olun. Bazen uygulamaları indirememe sorunuyla karşılaşıyorsunuz.
Bilinmeyen kaynakların işaretlendiğinden emin olun, böylece Play Store dışındaki apk dosyalarını indirebilirsiniz.
Neden uygulamaları “Bilinmeyen kaynaklardan” indirmemiz gerekiyor?
Bir güncelleme yapıldığını biliyorsanız, ancak Google Play Store henüz cihazınıza aktarmadıysa, tek yapabileceğiniz şey beklemektir. Ayrıca Play Store’dan yazılım almak isteseniz de, ancak bölgesel kısıtlamaları aşmak için APK’yı manuel olarak indirmeniz gerekse bile, bilinmeyen kaynaklara erişim sağlamadan bu yazılımı kuramazsınız. APKPure App bölge kısıtlaması olmadan apk dosyaları sağlar.

APKADMİN

? XAPK İNDİR ?

YEDEK LİNK

? XAPK İNDİR ?

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.