Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Türk Askeri Düğüne Gidiyoruz. Dünyada Savaşa Giderken Bunu Söyleyecek Hiç Bir Ülkenin Askeri Yoktur.

10.10.2019
580
A+
A-
Türk Askeri Düğüne Gidiyoruz. Dünyada Savaşa Giderken Bunu Söyleyecek Hiç Bir Ülkenin Askeri Yoktur.

66
Türk Askeri Düğüne Gidiyoruz. Dünyada Savaşa Giderken
Bunu Söyleyecek Hiç Bir Ülkenin Askeri Yoktur.
Kara harekatı başlayıp Türk askerlerinin Suriye’ye karadan girdiği esnada bir tv spikerinin askerlerle yaptığı röportajda askerimiz düğüne gidiyoruz diyerek ekran karşısındaki tüm izleyicileri göz yaşına boğdu. Göğsümüz kabardı. Allah bu millete nice zaferler göstererek bize bu yüce devletimizi kurmayı nasip etti.
 Dünyadaki Hiçbir ordunun askeri savaşa giderken düğüne gidiyoruz diyecek kadar cesaretli değildir.
Yanı başımıza bir terör devleti kurarak ülkemizi tehdit eden PYD/PKK ve bu çapulculara yardım eden tırlar dolusu silah gönderen hainler 09.10.2019 tarihinde saat 16;00 itibari ile Türkün kararlılığını ve sahadaki cesaretini bir kez daha görmüştür.
Tırlar dolusu silahı alan teröristler bir anda aslan kesilip Türkiye buralara gelemez türküsü çağırmaya başlamışlardı. Tıpkı 1974 yılında hain Rumların Kıbrıs Türklerine yaptığı zulüm ve eziyetten sonra dedikleri gibi Türkler buraya gelemez o bozuk aksanları ile gülerek poz veriyorlardı. 
Karşılarında Mehmetçik belirince silahlarını mevzilere bırakıp nasıl kaçacaklarını bilemediler. Bugünkü PYD/PKK çapulcuları da aynı  gaflete düştüler. ABD komutanları ile boydan resimler çektirerek elimizde silahar var Türkler Suriye’ye iremez buralara kadar gelemezler demişlerdi ey çapulcular her şey silah değildir tırlar dolusu silaha sahip olmak güce kavuşmak demek değildir. Senin bir geçmişin var mı? Senin bir Allahın var mı? Sende o silahları kullanacak cesaret var mı? Yok olamaz da .
 İşte tarih Ekim ayı 2019 Türk askeri mazlumları korumak onlara topraklarını geri teslim etmek için Suriye’de peki sen neredesin Kaçtın ve kaçacaksın da oraları sana bu asker dar edecek henüz bu bir başlangıç gerisi daha da güzel olacak Allahın izni ile.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.