Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Şeytanı Çağırmadan Önce İyi düşünün Onlar Karşılıksız Gelmezler

06.10.2019
1.201
A+
A-
Şeytanı Çağırmadan Önce İyi düşünün Onlar Karşılıksız Gelmezler
90308e15 7f30 42fa 861b 736c02805907
Şeytanı Çağırmadan Önce İyi düşünün
Onlar Karşılıksız Gelmezler
Belli bir alanda toplanıp ruh ya da şeytan çağırma işlemini yapmadan önce kendinizden emin misiniz onu önce bir tartın. Daha sonrasında bunun bir bedelinin olacağını unutmayın.
Ruh ile uğraşmak onu rahatsız edip dünya’ya çağırmak her insanın başarabileceği bir iş değildir.

Toplanan kişilerden herhangi birisinin beyninden geçen olumsuz düşünce çağırdığınız ruhu ya da şeytanı tetikleyip orada bulunanlara musallat olmalarını sağlar.

Çağrı yapmadan önce mutlaka okunması gereken dua “Fe keşefna anke ğıtaeke fe besarukel yevme hadid” bunu tane tane okuyarak sesinizin titrememesi gerekmektedir. Bu duanın hemen arkasından “Behrüşin behrüşin heyfen heyfen heştin heştin heruşin heruşin ve men yeziğ an emrinâ nüzıkhü min azâbis seıyr* Elvâhan elvâhan elvâhan el’âcelel’acelel’acel essâah essâah essâah* Bârakellâhu fiküm ve aleyküm” okunur ve kimi çağırmanız gerekiyorsa onun ismini söylemeye başlarsınız. Aşağıdaki yazdıklarımı lütfen iyi okuyup takip ediniz.

Büyü yapan kişi, ışınlanma, Boyutsal Seyahat, Portal Oluşturma veya başka bir yolla insanı, yaratığı veya tercih edilen nesneyi çağırabilir. Bu aynı zamanda, çağıran kişi ile gelen şeytanın arasında bir bağlantı oluşturan önceki bir toplanma sözleşmesinden de kaynaklanabilir.

Üst düzey büyü yapan kişiler, bir sözleşme gibi kısıtlamalarla sınırlandırılmayabilir ve güçlü varlıklar veya “tanıdık ruhlar” da dahil olmak üzere istedikleri herhangi bir şeyi çağırabilir ve genellikle bu varlıkların bulunduğu yerler için güçlü mistik bağlantılar gerektirebilir. Büyücü  periler, melekler, şeytanlar veya hayvan ruhlarını sadece birkaç isim için çağırabilir.

Olumsuz etkileri;
Bununla birlikte, çağırma geri tepebilir, toplanan kişilere zarar veren herhangi bir talihsizlik gibi olaylar olabilir.
Önlem almadan, iblisleri çağırmak davetçilerine karşı dönüp zarar verebilirler.
çağrılan şeytanlar kontrol edilemez hale gelebilir ve toplananları ve çağıranı tehlikeye atabilir.
Şeytanları toplamak büyük olasılıkla muazzam miktarda güç gerektirir.
Özel bir şeytanı çağırmak için bir sözleşme gerekebilir.
Toplama kan, zenginlik ya da yaşam gibi bir fedakarlık gerektirebilir.
Belirli bir şeytanı çağırmak için belirli semboller, oymalar veya ritüeller gerekebilir.

Büyü ve büyü yapan kişilerin bunları yaparken mutlaka bir korumaları vardır. Lütfen bu tür şeytan ve ruh çağırma toplantılarına katılmayınız.

okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    sizi ilgi ve hayranlıkla takip ediyorum. bu konular hakkında gerçekten uzmansınız.

  2. Ayçin dedi ki:

    İşin ehline bırakmak en iyisi. Güzel bilgiler için teşekkürler

    1. Okuokubil dedi ki:

      Ben Teşekkür ederim