Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Az Bulutlu

Rüyada Mavi Kot Gömlek Görmek Ne Manadadır?

06.10.2019
564
A+
A-
Rüyada Mavi Kot Gömlek Görmek Ne Manadadır?

okuokubil.com
Rüyada Mavi Kot Gömlek
Görmek Ne Manadadır?
Rüyada kot gömlek görmenin manası nedir? Bir rüyada kot gömlek görmek sağlık açısından iyiye delalettir. Bu rüya, kendinizi dünyada görmek istediğiniz yolu ifade eder. Olumsuz yönü, kendiniz için istediğiniz görüntüyü oluşturamayacağınız ya da bu görüntüyü gerçekten kaybedebileceğiniz korkusudur. Bir gömlek aynı zamanda bir süredir bastırmakta olduğunuz güçlü cinsel ihtiyaçları ve bunların halka açık bir şekilde ortaya çıkabileceği korkusunu sembolize eder.
Kot gömlek, duygusallığınızla ve ifade etmek için yeterli olmayan duygularla ilişkilidir. Kot gömlek olası hayal kırıklıklarını ve gelecekteki başarısızlıkları sembolize ediyor da olabilir. Yırtık veya kirli bir kot gömlek giyiyorsanız, bu sizin çabanızın yalnızca bir süre hayatınızda herhangi bir fark yaratmayacağı aynı zamanda anlamsız ve yüzeysel bir yaşam sürdüğünüz anlamına gelir. Temiz kot gömlek, başkalarının uzak durdukları, başkalarına karışamadıkları veya başkalarına yardım etmedikleri için sizi suçlayabilecekleri gerçeğini temsil eder.
Kot  gömleğin yıkanmasının rüyası ise halkın içinde iyi görünmek istediğiniz anlamına gelir. Kot  gömleği ütülemek size hayran kaldığınızı gösterir. Bir gömlek ileride muhtemel erotik bir macera için bir alâmet olabilir. Rüyanızda sergilenen birçok kot gömlek, daha sosyal olmanız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmeniz gerektiğini gösteriyor. Bu rüya aynı zamanda yeni arkadaşlıkların yoluna girmesini de sağlayabilir. Kot  gömlek taşırsanız, bu sırlarınızın ortaya çıkabileceği anlamına gelir. Etrafta bir kot gömlek giyerken kendinizi görmek, yeni ve mutlu aşk için etrafa bakmanızı söyler. Gömleğin lekeli ise, bu rahatsızlık ve sıkıntıları önceden bildirir. Genel olarak, kirli bir kot gömlek giyen insanlar sizi aldatmaya çalışan bir uyarıdır.
Çoğunlukla, kot gömlek rüyalar hoş olmayan sonuçlara neden olur. Örneğin, yırtık bir kot gömlek görürseniz, bu yoksulluk anlamına gelir. Bir kot gömlek çıkarmayı hayal ediyorsanız, bu bir hastalık ya da suçun işaretidir. Rüya, yalnızca bir kot gömlek giydirirken olumludur. Bu durumda, mesaj hayatınızın iyileşeceği yönündedir. Rüyandaki beyaz mavi kot gömlek, şansın işareti. Eğer mavi bir kot gömlek giyiyorsanız, gelecekte umut vermeniz gerekecektir. Kot Gömleğe sahip olmak genellikle iyi bir işarettir. Kot Gömleğini rüyanda çıkarmak, üzüntü, hastalık ve olası ölüm anlamına gelir. Bir kot gömlek rüyasında karşılaşmış olabileceğiniz hisler:  Mutlu. Sahip. Eğlenmek. İçerik. Çubuklu. Üzgün. Korkmuş. Üzgün. Bunların arasındaki mutluluk, sevinç ve yaşam özgürlüğü görmüş olduğunuz kot gömlek rüyasının güzel olduğunun bir habercisidir. Daha güzel rüyalar görmeniz dileği ile sevgiyle kalın.
Yogalover.
Okuokubil.com

Arkadaşlarınızla Paylaşın:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.